Yeni Yamaha Ybr 250

Arkadaşlar bu motor iyice kabak tadı verdi artık ciddi anlamda almayı düşünüyordum ama artık bizimle dalga geçildiğine inanınıyorum. Herşey bi yere kadar. Vazgeçtim 5000 ytl olsada almıyorum. Bu arada 'ybr_125' nickli arkaşım bu motor cbf500 ve gtr250'ye bin basar demişsin. Basar basar, BABAYI basar. Demekki bu kadar anlıyorsun sen motordan.

yamaha da cıkamadı kı ısın ıcınden o yuzden fıyat bıle belırleyemıyorlar.onceden sadece cbf250 vardı,ama sımdı ısın dıger tarafında hemen hemen aynı kalıteye sahıp bır hyosung gt250 comet var.ne yapacaklarını sasırdılar.comet ıle cbf arasında bır fıyat beklıyorum ben ama bılemem ne olur.hyosung 250cc pıyasasını fena bozdu .:mrgreen:
ama ne olursa olsun fıyat polıtıkaları cok yanlıs yamaha'nın. R1 ıle CBR1000RR arasında yaklasık 10000ytl lık fark var kı bu korkunc bır deger!!
dusunsenıze CBR1000RR+CBF500=R1 :pr:

arkadaşlar sezon bitiyor bu en güzel günlerde bunları mı bekleyeceksiniz mantıklı değil bence.

Herşey bi yere kadar. Vazgeçtim 5000 ytl olsada almıyorum. Bu arada 'ybr_125' nickli arkaşım bu motor cbf500 ve gtr250'ye bin basar demişsin.

Basar basar, BABAYI basar.

Demekki bu kadar anlıyorsun sen motordan.

:queen: valla gelmeden bizi birbirimize düşürdü garahtersiz yıbır 250...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Aynen kanka..Bendede antipati oluşturdu.....Yakında propaganda çalışmalarına başlıycam....

:queen: valla gelmeden bizi birbirimize düşürdü garahtersiz yıbır 250...:p

yok ya yıbır uymamış abi:mrgreen:

yamaha en sonunda başardı milleti psikopata baglamaya.
Ama ben yamahadan daha inatçıyım:pAyrıca acelemde yok 1-2 seneye kadar bekleyeyebilirim.2. elini almayı planlıyorum o vakte kadar:mrgreen:

yok ya yıbır uymamış abi:mrgreen:

yamaha en sonunda başardı milleti psikopata baglamaya.
Ama ben yamahadan daha inatçıyım:pAyrıca acelemde yok 1-2 seneye kadar bekleyeyebilirim.2. elini almayı planlıyorum o vakte kadar:mrgreen:

yebere diyeliim o zaman...okunuşuyla...:p

ölme eşşeğim ölmeee....kanka sen o zaman bayağı bir uzun planlar yaptın...hayaller bir dahaki yaza kalır o zaman...:pale:

alp_tunay
ybr = / j/ /b/ /r/ yani "vay bi ar" ooluyo o zaman :p
mete_han
Hayel o ne demekti unuttum gerçekten.Hayatı bi yola koymak lazım hayel kurmak için.Şu an için bi hayat yok.İşimi yapmaya başladıgımda kesin almayı planlıyorum.Araba istiyordum ama bitmeyen masraflarından tek başıma ayakta kalamam sanırım:pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Anlaşılan YBR600 gelicek ondan sonra çıkıcak......:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yamomoto Hamama dan özel olarak istedim...Arkadaşımdır kendisi....Bi tane eşantiyon yollayım dedi...:p

Her ülkeye fuar için getirmişler 1-2 tane :p Ne sinir bi satış politikaları var.

Yaw abılerım bu kadar mesajı fıyatı ve kendısı olmayan bı model ıcın mı attınız :) valla helal :) cıdden ya bende bakıyorum ara ara beldeyama.com a lıstede yok fıyatı ne bu ne zaman acıklıcaklar cbf250 yı bıtırmek ıcın yapacakları sey bellı kıracaklar fıyatı olacak bıtcek ama kıyamıyolar galıba fıyatı cekmeye ben bı ara 10 mılyar cıvarı olacak dıye duymustum ama nerden duymustum hatırlamıom :)

Hadi millet beldeyama tezgahının önünü kapatmayın bakalım kış kışşş:queen: Alamayıp anca ölyee vitrinden bakarız:)

Bugun Suleyman Memnun'daydım.. Suleyman Memnun motorun fiyatının 9600 oldugunu soyledi, bu nedir?? :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar