Yeni Triumph Trident 800

Motosikleti
cbf 150
Sizler daha toysrus sunuz biz korlası 20 senedir biliriz dolar gibi inişlerde var çıkışlarda ama istikamet hemen bizi bindirme. Sen anı görmişsün biz geçmişi.
Muzo bu arada bende cumhurbaşkanı sülayman demirelin baş koruması için özel sipariş verilmiş matrix speed tripleı vardı mission impossible 2 dede vardı aynı motor bilgin olsun. Günrükten bizzat çekmiştim. Benelere balon yani

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Sizler daha toysrus sunuz biz korlası 20 senedir biliriz dolar gibi inişlerde var çıkışlarda ama istikamet hemen bizi bindirme. Sen anı görmişsün biz geçmişi.
Muzo bu arada bende cumhurbaşkanı sülayman demirelin baş koruması için özel sipariş verilmiş matrix speed tripleı vardı mission impossible 2 dede vardı aynı motor bilgin olsun. Günrükten bizzat çekmiştim. Benelere balon yani
Sanirim bu sozlerin beni tanimadigin icin bana olamaz. 20 yilin 8 senesini bu aletlerde 3-4 yilini membasinda ingilterede harcadim. Ben gecmisi, korlasin ilk zamanlarini bahsetmiyorum. Kaldiki distributorlugunu 2015 te falan almis, dolayisi ile beni baglayan son 4-5 senesi ve bundan sonraki atilimlari.
suan 30 a yakin yetkili servisi 10 ilden fazla satislari var. bu bir gelisme bana gore. Gecmisi burada konusmakta cok anlamli gelmiyor, beni baglayan triumph a suan biniyormuyum, marka arkasindami? Korlas arkasindami? yedek parcasi geliyormu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sanirim bu sozlerin beni tanimadigin icin bana olamaz. 20 yilin 8 senesini bu aletlerde 3-4 yilini membasinda ingilterede harcadim. Ben gecmisi, korlasin ilk zamanlarini bahsetmiyorum. Kaldiki distributorlugunu 2015 te falan almis, dolayisi ile beni baglayan son 4-5 senesi ve bundan sonraki atilimlari.
suan 30 a yakin yetkili servisi 10 ilden fazla satislari var. bu bir gelisme bana gore. Gecmisi burada konusmakta cok anlamli gelmiyor, beni baglayan triumph a suan biniyormuyum, marka arkasindami? Korlas arkasindami? yedek parcasi geliyormu?
Hocam buarada yazilarima denk gelenler bilir belki, amacim hicbizaman sidik yarisi tartismak falan degil. Forum cok iyi, cok faydali bilgiler ve yonlendirmeler var. Benimde demek istedigim suan avrupa motorlar japonlardan daha ucuz ,daha kaliteli (bana gore) olmasina ragmen distributorden kaynakli bi kotuleme var. zamaninda korlas napti ne etti bilmiyorum (TR de denemedim 5 sene oncesine kadar) ama suan durum bence farkli. ben gozlemimi paylasiyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
Ben ve arkadaşlarım yeterince çektik, kalsın alan alır. Param var ve almıyorum bir firmaya birkez hak veririm oda onu kullanamadı. Paramla rezil olmam. Hayata birkez geliniyor japon yada bmw başkasına bakmam. Bakınız harley aldık bu seferde başka çakallarla uğraştık. En azından mahalle esnafı tadında servislerle muhatap oluru japon alıp.

Triump servisine gidip iki muhabbet et anlarsın adam aşalıyor sen kawasakiye binerek at arabası sürmüşsün diyor ulan dingil o kawasakinin 4 silindür teknolojisine daha 2025de varamadın

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Korlas bu arada bin sene önce Bağdat Caddesinde lastikçiydi, tuningçiydi. Adamlar nereden nereye geldiler.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
"Paketçi motoru" deyip birilerini incitmişler, anlaşıldı şimdi durum. :D

Yani Honda'yı genel anlamda severim (hep dengeli, efendi, aklı başında ve kullanması idame ettirmesi kolay motosikletler yaparlar ve bu bir meziyettir...) AMA, hakikaten de bu ülkede motosiklet + Honda dediğinizde kitlenin %90'ının gözünün önüne ilk gelecek şey Dio, Activa, PCX'tir, burada bir yalan veya yanlış yok.

Korlas'takilerin poposu biraz kalkık gerçekten, bununla birlikte ondan beterini zamanında Yamaha'da görüp yaşamıştım. Markaları bayilerindeki bazı ezikler veya angutlar ile değerlendireceksek yanlış yaparız açıkçası...

...

Triump servisine gidip iki muhabbet et anlarsın adam aşalıyor sen kawasakiye binerek at arabası sürmüşsün diyor ulan dingil o kawasakinin 4 silindür teknolojisine daha 2025de varamadın
Bu kadar "elit bir adam" olup da servisteki elemanla neden muhabbet edersin ki? Bırak adam işini yapsın. Hani kalbur üstü, son derece uzman ve tecrübeli yılların ustasına gidersin, o zaman yap tabi muhabbetini; böyle adamlardan ne kapsan kârdır da serviste maaşa talim eden (belki 6 aylık beli 1 yıllık yeni yetme) elemandan sana ne hayır var? Sıfır...

Motosikleti
cbf 150
"Paketçi motoru" deyip birilerini incitmişler, anlaşıldı şimdi durum. :D

Yani Honda'yı genel anlamda severim (hep dengeli, efendi, aklı başında ve kullanması idame ettirmesi kolay motosikletler yaparlar ve bu bir meziyettir...) AMA, hakikaten de bu ülkede motosiklet + Honda dediğinizde kitlenin %90'ının gözünün önüne ilk gelecek şey Dio, Activa, PCX'tir, burada bir yalan veya yanlış yok.

Korlas'takilerin poposu biraz kalkık gerçekten, bununla birlikte ondan beterini zamanında Yamaha'da görüp yaşamıştım. Markaları bayilerindeki bazı ezikler veya angutlar ile değerlendireceksek yanlış yaparız açıkçası...

Bu kadar "elit bir adam" olup da servisteki elemanla neden muhabbet edersin ki? Bırak adam işini yapsın. Hani kalbur üstü, son derece uzman ve tecrübeli yılların ustasına gidersin, o zaman yap tabi muhabbetini; böyle adamlardan ne kapsan kârdır da serviste maaşa talim eden (belki 6 aylık beli 1 yıllık yeni yetme) elemandan sana ne hayır var? Sıfır...
Elitlikten değil insanlarla konuşmaktan zevk alıyorum, yağdan kirden pastan fakirlerden zevk alıyorumanlıyormusun.

Ben geneli konuştum tabikide servise girmiyorum kendi işime bakıyorum. garanti bitene kadar benim işim servisle. Kusura bakmadan bunca yıllık motor birikiminide bu servislerdeki bilgileri harmanlayıp bir kat oluşturup üstüne ekliyerek edindik. ama bunu bmwde yada korlas kardeş yapamasınız.

Evet tommy tuning ciydiler standa gelmeden 2. kattada triumph satrlardı, ataşehirdede küçük bir yerde servis vardı

Hocam nihayetinde kimse korlasin daha dogrusu triumph in servis agi daha fazla, parcasi daha cok demiyorki. Japon 200 bin adet satiyorsa bunun 90% si muhtemelen 250 cc altidir. Triumph sattigi motorlarin 90% 3 silindir ve 600 CC uzeri. Tabiki isciligi digerine gore daha zahmetli. Bekleme konusunda ben bugune kadar 3 saatin uzerinde yillik bakim beklemedim. ama ekstra ekipman vs taktirmak istedigimde maksimum 4 saatti bu. Ama gunun sonunda servis sayisi az diye auidisini yada mersedesini birakip kimse renault a gecmiyor. Buarada marka yermiyorum, bana gore motosiklet piyasasinin audisi mersedesi ducati yada triumph tir.

ya yanlış anlasılmak istemem. benim bu dialogum yuzunden korlas ı silmedim.

snop tipleri hiç sevmem ama asıl sıkıntı kol gibi servis faturasıydı.

bi de işime karışmaları hoşuma gitmedi. hava filtresini değiştirmeyin dedim(10000 bakımı), "turkiye sartları garantiden cıkar haaaa" diye uyuz uyuz konustular.

daha 10.000 km bakımı boyleyse zikerler korlası uğraşamam bunlarla dedim. çok isabetli oldu benim için.

bmw borusan dan bile bazı bmwciler cok memnun. bazı bmwciler ise değil.

kişinin kendisi deneyimlemesi lazım. beni sinir eden bir olay baskası için problem olmaz.

yani senin memnun kalmana ben şaşırmam, nasıl olur demem.

Muzo bu arada bende cumhurbaşkanı sülayman demirelin baş koruması için özel sipariş verilmiş matrix speed tripleı vardı mission impossible 2 dede vardı aynı motor bilgin olsun.

yaaa arkadas hangi motoru soylesek o motor bende vardı diyosun.

adamı hasta etme yaaa... kimsin kardesim sen yaa ?

kimdir bu kamyoncu ? troll musun yoksa buyuk bir ustat mı ?

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Korlas fiyat listesine eklemiş. Merak edenler için, 809.500TL"cik".

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Para olsa alınır durun la para var ahaha alıyorum derken korlas korlas korlas sözleri kulağımda yankılanıyor. Korlas varsa almam şunu triumph ı başkası getirse ulen cfmotou getirenler bile getirse alırım
Triumph almak için yurt dışında yaşayasım var. :ROFLMAO: (y) ✌️ (Tamam belki, biraz da diğer motorların hepsi)

2023 yılı sonrası şikayetleri buradan (yorumlar)

En güncelleri buradan okuyabilirsiniz diyecektim ama arkadaş malını yaptrınca videoyu kaldırmış galiba.Geri vites videosu burada.

Bu son videodaki eleman 2 ay elektrikli motoru ile ilgili hiç işlem yapılmadığı için Korlas'ın önünde elemanlarla tartışmış, kayıt altına alıp yayınlamıştı.
Ama büyük geri vites yapmış. Toplamda 3-4 ay sıkıntılı geçirdi. Elektrikli motorlara geri de takıyorlar galiba. Ben benzinli seviyorum.

Şikayet var üzerinden yazanların da bazılarını düzeltmeye başlamışlar galiba ama en azından ilk şikayet yazıları duruyor. Güncelleri de var.

-Kimsenin bu tür şikayetleri yayınlamadığından şikayet ederek!- sizin videonuzu sonradan gördüm, keşke daha önce görmüş olsaydım falan da demişti. Şimdi kendi videosunu da kaldırmış. Uzunca bir süre önce de desmo bakımı sonrası faturayı paylaşan bir arkadaş vardı, sonradan o da geri vites taktırmıştı.

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
Kusura bakmayında Premium motosiklet satıpda sanayiden hallice çıraklarla 2 milyonluk spor motorlara bakım yaptırıyorsan senden mal almayız.

Korlas getirdiği hiçbir markayı almam

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Cc basi 1000 tl fiyat ortalamasi var ulkemizde. Yani fiyati ortalamalar dahilinde🙄
O galiba eskide kaldı biraz 765RS 988 bin TL'den satışa çıkıyor. Keza Trident 660 fiyatı ise 753 bin TL olarak belirlenmiş.

Ek olarak Korlas servisine alternatif gayet iyi işçilik yapan yetkili servisler mevcut.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
O galiba eskide kaldı biraz 765RS 988 bin TL'den satışa çıkıyor. Keza Trident 660 fiyatı ise 753 bin TL olarak belirlenmiş.

Ek olarak Korlas servisine alternatif gayet iyi işçilik yapan yetkili servisler mevcut.
Dogru, ancak bunlar liste fiyatlari. Satisini hizlandirmak istedikleri modellerde indirim+taksit yapiyor korlas. Gidince soyluyorlar, web sayfalarinda olmayabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar