Yeni r1300 gs hakkında düşünceleriniz nedir ?

Motosikleti
cbf 150
Ya televole melevole, motor güzel ama ön takımları hissedemezsin o yüzden gerçek bir arazi motoru değil. Yüksek tur motoru işte. alın binin almıyanda binmesin. İdeal motor BMWde RT dir. gerisi faso fiso.
Bu arada ben fabrika sahibiyim benim vaktim yok hayrola beyaz yaka kardeş öyle afrika mafrika gidicek vakti nereden bulucaksınız o motorun hakkını vermek için. Türkiyede 3-5 boş adam anafordan para kazanan onlar alır gezer. Gavuristanda değiliz onlarda bile sçeili adam geziyor dünyayı. Madem gitmiceksiniz bir yere zamanınızda kısıtlı en konforlu ve hızlı motoru alın gezi rt 1250 mükemmeldir. Hayabusada aynı çantası eksik. birde milleti anlamıyorum ya bu motorlar şehir içinde aradan dereden geç diye tasarlanmıyor. Zaten bu bütçeye çıkıyorsa yanına koyarsın bir tane daha motor ben vespa koydum mesela her işimi görüyor. GS in alınıcak motoru bence 900 gs oldschool olmuş tek şaftı eksik. hoş şaftlada motorculugu öğrenemezsiniz zincir işi ritüeldir.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Ya televole melevole, motor güzel ama ön takımları hissedemezsin o yüzden gerçek bir arazi motoru değil. Yüksek tur motoru işte. alın binin almıyanda binmesin. İdeal motor BMWde RT dir. gerisi faso fiso.
Bu arada ben fabrika sahibiyim benim vaktim yok hayrola beyaz yaka kardeş öyle afrika mafrika gidicek vakti nereden bulucaksınız o motorun hakkını vermek için. Türkiyede 3-5 boş adam anafordan para kazanan onlar alır gezer. Gavuristanda değiliz onlarda bile sçeili adam geziyor dünyayı. Madem gitmiceksiniz bir yere zamanınızda kısıtlı en konforlu ve hızlı motoru alın gezi rt 1250 mükemmeldir. Hayabusada aynı çantası eksik. birde milleti anlamıyorum ya bu motorlar şehir içinde aradan dereden geç diye tasarlanmıyor. Zaten bu bütçeye çıkıyorsa yanına koyarsın bir tane daha motor ben vespa koydum mesela her işimi görüyor. GS in alınıcak motoru bence 900 gs oldschool olmuş tek şaftı eksik. hoş şaftlada motorculugu öğrenemezsiniz zincir işi ritüeldir.

Birisi su FARIKATOR arkadasa RT ile GS in temelde ayni motor oldugunu anlatsin.

Adamin parasi var bilgisi yok.

Motosikleti
cbf 150
Hacı baba temelde aynı motor oldugunu çok iyi biliyorum. Bak ne diyorum hızlı ve konforlu gidiceksen al rtyi geç diyorum herşey üstünde çantası radyosu oto poku. zaten araziye giriceğiniz yok ne kasıyorsunuz?? Senden fazla bmw kullanmışlığım olabilir bu arada.

Motosikleti
cbf 150
Öyle değilmi, bir vize almanız biz patrona bağlı şirketten kağıt vermemiz lazım. 2 davetiye alıcaksınız oda bizim müşterimizden gelicek. 3 para lazım avansdan vericez 4 vakit lazım oda bizde. Beyaz yaka acık önüne baksın bence. Devlet memuru olmayanlara üzülüyorum. Hadi bu kadar şeyi aldınız vizede alamazsınızki??? hayrola bmw gs alıp nereye gidiceksiniz burduramı???

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Hacı baba temelde aynı motor oldugunu çok iyi biliyorum. Bak ne diyorum hızlı ve konforlu gidiceksen al rtyi geç diyorum herşey üstünde çantası radyosu oto poku. zaten araziye giriceğiniz yok ne kasıyorsunuz?? Senden fazla bmw kullanmışlığım olabilir bu arada.
BMW ile milyon kilometre devirdim diyorsun yani breh breh breh . Onca yogun isinin arasinda nasil becerdin bunu acaba ??????

Sadece K1200GT den 5 tane eskittim (aldim sattim demiyorum bak , bildigin eskittim) toplamda harcadigim BMW lerin sayisi 10 u gecmistir. Dogal olarak bindigim tek marka da BMW degil tabiki. Türkiye ve Avrupada motorumun tekerini bastirmadigim cok az yol kalmistir. Sadece tek hafta sonu egitiminde 1500 km yol yaptigimiz oluyor. Hamburgdan kontak acip 3000km ve 25 saat sonra Eskisehirde garaja cekmisligim de coktur (Helga sagolsun hic yormuyor)

Ukalaligi sevmem ama hakedene de hakkini vermek lazim.

Sevgilerimle

Motosikleti
cbf 150
ben bmw ile 114bin km devirdim milyona gelemeyiz biz. R1100 eskitmedim ve eskitmeye gücümde yetmez. 3000 kmde yol yapmışlığımda yok çünkü riski sevmem. ukalalılıgıda severim ama yeri geldiğinde döt olup oturmasınıda severim.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Birisi su FARIKATOR arkadasa RT ile GS in temelde ayni motor oldugunu anlatsin.

Adamin parasi var bilgisi yok.

Abi görmezden geliniz. Bunun için iyi bir atasözümüzde var "Etme cahille muhabbet küstürürsün ...." diye başlayan. Kendisi aklınca bana laf çarpıyor her konuda. Ne rahatsızlık verdim kendisine onu da bilmiyorum. He de geç, ne senin nerede yaşadığını bilir ne de benim ayda kaç kere gidip geldiğimi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Beyler şimdi karar verin ne yapıyoruz? 2. el eski model de olsa Gs mi alıyoruz ya da yine eski tip 1200 Rt mi? Bu arada ilginçti ki R 1150 Gs'lerin 2. el fiyatı ilk nesil R 1200 Gs'lerden pahalı? Talep daha mı fazla bu 1150'lere?

Motosikleti
cbf 150
Bit pazarına nur yağmış işte, r1150 gs almak aslında mantık iki tane sıkıntısı var benzinpompası ve hortumu ve abs. 1200gs daha çok elektornik var ve pahalı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Beyler şimdi karar verin ne yapıyoruz? 2. el eski model de olsa Gs mi alıyoruz ya da yine eski tip 1200 Rt mi? Bu arada ilginçti ki R 1150 Gs'lerin 2. el fiyatı ilk nesil R 1200 Gs'lerden pahalı? Talep daha mı fazla bu 1150'lere?
BMW arabada da , motordada Bana hep itici gelmiştir
78 model 316 ve e30 dışındakiler tu kaka..
Motorların hiçbirini sevmedim sevemedim :)
Galiba sevmek te istemiyorum :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
BMW arabada da , motordada Bana hep itici gelmiştir
78 model 316 ve e30 dışındakiler tu kaka..
Motorların hiçbirini sevmedim sevemedim :)
Galiba sevmek te istemiyorum :)
Seyrek'de eski Transalp kullanan bir adam var, bugün baktım park etmiş. gittim tanıştım, Umut diye bir arkadaşmış, çok da sıcak kanlı. Dedim "eski olup hala yollarda olan motorları görünce bayılıyorum keyiften"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar