Yeni Motosikletim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geyik var heralde diye girdim ama bir baktım yeni resimler gelmiş. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel görünüyor motor. Nazar değmesin.....

güle güle kullanınn çokk güzel bir motosiklet almışsınızz kazasız belasızz....:cat:
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için:wiinkk:
Geyik var heralde diye girdim ama bir baktım yeni resimler gelmiş. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel görünüyor motor. Nazar değmesin.....
Amin, teşekkür ederim. Bundan bi kaç tanede motora lazım gerçeğinden :)
Güle güle kullan.

Hayırlı uğurlu olsun.
Saol teşekkür ederim:wiinkk:

Bu arada arkadaşlar bi önceki sayfada alıntı yapmışım yapmışım gözümden kaçmış alıntının altına teşekkür edememişim. Düzelttim, tekrar teşekkürler hepinize :rendeer:

Son düzenleme:
pınar bence sen hemen nazar boncuğu alsan iyi olur :mrgreen: motor yakıyor valla mavi mavi nazar değmesin

valla grenajlar orjinal gibi duruyo ben ilk kez görüyorum bu motoru söylemesen hiçbirzaman anlamazdım ama sana da yakışmış hani:wiinkk:Güle güle iyi günlerde kullan.Kazasız belasız sürüşler dilerim fotoğraflarını bekliyorum

eee daha duyamadık kı sesını :) hem daha ıslatmak ta lasım maviş ini :)
bildiğim bir model değil bi toparlanmaya teşrif et te millet bi görsün öyle kuru kuruya tebrik fln olmuyo dimi :mrgreen:
Neden tebrik mesajı yazıyosunuz, prim vermeyin bana.. Kıskanılıyorum soora :cherry:
En yakın zamanda sv650s imin buluşmasını gerçekleştiricem. Az daha dayanın siz :)
valla grenajlar orjinal gibi duruyo ben ilk kez görüyorum bu motoru söylemesen hiçbirzaman anlamazdım ama sana da yakışmış hani:wiinkk:Güle güle iyi günlerde kullan.Kazasız belasız sürüşler dilerim fotoğraflarını bekliyorum
Bende ilk gördüğümde orjinal sanmıştım. Ama aynısından videolarda da görüyorum. Demekki yurt dışında bunu grenajlı kullanıyorlarmış..
Saol teşekkür ederim iyi dileklerin için :wiinkk:

Pınar sv 650 'yi kaça aldınn bide nette arattırdığımda hep çıplak çıkıyoo grenajlı olanın modeli farklımııı süper görünüyoo motor tekrar hayırlı uğurlu olsunnn biraz bilgilendirirsen sevinirimmm çünkü tüm konuyu okuyacak vaktim yokkkkk SAYGILAR

Son düzenleme:
Hayırlı olsun pınar ...

Kazasız bir sürüş dileğiyle...
Teşekkür ederim, amin cümlemize..
Pınar sv 650 'yi kaça aldınn bide nette arattırdığımda hep çıplak çıkıyoo grenajlı olanın modeli farklımııı süper görünüyoo motor tekrar hayırlı uğurlu olsunnn biraz bilgilendirirsen sevinirimmm çünkü tüm konuyu okuyacak vaktim yokkkkk SAYGILAR
Oldu canım, benimde tekrar yazacak vaktim yok naapıcaz...:cyclopsan

çoook yakışmışlar birbirlerine:)
AYE ben çaydan ettim, çay ısmarlicam size, sen baklavadan ettin sende bakla ısmarla:queen:

Hadi durmayın günü ayarlatın :)
Çayla baklava yiyceez :cherry:

Son düzenleme:
güzel seçim... hayırlı olsun motosikletin.. Allah bize de nasip eder inşAllah.. Saygılar.. Rize'den selamlar..

GKN

Hadi durmayın günü ayarlatın :)
Çayla baklava yiyceez :cherry:

murat bakla aldı 10 kg kadar adet bazında dağıtacak, ordanda karadenize zıplarız artık çay kesmeyee:queen:
AYE anladın sen onu:)

senin motürü ıslatçaz,
sen aç konuyu +1 ler bizden:cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar