Yeni Motosikletim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu ıyıkı bı motor aldın nedır bu kaç gundur ya 40 gun 40 gece yazcan mı? motoru eskıttın ben daha tatlımı yıyemedım olmaz ki canım :)
Tansel sen siteye pek girmezdin.. Hayırdır tatlı muhabbetine siteden ayrılmıyosun? Şakaydı biz kandırdık seni yokki tatlı :queen::queen:
yav arkadaş uzatmıyım diyorum ancak dayanamıyorum:p
senin bu söylediğin laf benim açimdan erkekliğe sığarmı, ben nasıl çıkıcam ozaman gün yüzüne yerindibi misali:salut::mrgreen:
Yok aramızda bi sır olarak kalıcak. Kimselere söylemiycem.. Tabiiki şartlarım yerine getirilirse :queen:
Şimdiden başladım blöf yapmaya hehehee :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok aramızda bi sır olarak kalıcak. Kimselere söylemiycem.. Tabiiki şartlarım yerine getirilirse :queen:
Şimdiden başladım blöf yapmaya hehehee :cherry:

dünya bilse neolur senin kalbinin kırılmasından deyersiz .:)ben yarım gaz giderim merak etme seni kırmam:cherry:
helikopterde istersin sen şart mart o ne,vala anca s2 yi verebilirim oda seni kesmez:cherry:

dünya bilse neolur senin kalbinin kırılmasından deyersiz .:)ben yarım gaz giderim merak etme seni kırmam:cherry:
helikopterde istersin sen şart mart o ne,vala anca s2 yi verebilirim oda seni kesmez:cherry:

Yarım gaz gidersen yarım gazda geçerim bende naapalım :)

hayırlıolsun pınar ama insanları meraklandırma gel naz etmede söle artık canım resim filan yokmu.

Pınarr;854639' Alıntı:
Yarım gaz gidersen yarım gazda geçerim bende naapalım :)

valla ben ilkokulda trompetciydim(Yerindibi):pale:,sende kesin davulcu veya zurnacıydın ikimizde bi türlü susmak bilmiyoruz:bounce:.
eyer ozan falan olsak varya düşünmek bile istemiyorum:mrgreen:
(ozan aşıklarımıza saygı ve hürmetle:cat:)

Son düzenleme:
pınarr sende sayfandan hiç cıkmıyon haa kız yazılara bakıp bakıp guluyosundur:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Pınarcım yeni motorun hayırlı olsun :)

ben muhabbeti takip edemedim pek.ama bişey sormak istiyorum izninile.hala pınar'a yeni motoru için hayırlı olsun mu diyoruz.yoksa başka bişeyler mi geçiyo...

ben muhabbeti takip edemedim pek.ama bişey sormak istiyorum izninile.hala pınar'a yeni motoru için hayırlı olsun mu diyoruz.yoksa başka bişeyler mi geçiyo...

Sen yukarıya bakma topiğimi geyiğe çevirmeye çalışıyorlar.. Teşekkür ederim hayırlı olsun demiş kadar oldun :wiinkk:

Pınar bi motor aldın tamam çok güzel ama ben çok kıskanıyorum ya 400e yaklaştı mesajın.Ben alınca da yazarsınız de mi???Ahhh... bide benim olsa:salut:

Pınar bi motor aldın tamam çok güzel ama ben çok kıskanıyorum ya 400e yaklaştı mesajın.Ben alınca da yazarsınız de mi???Ahhh... bide benim olsa:salut:

Tamam sen kıskanma ben proya söyliycem 399 olunca topiği kitlesin 400 mesaj sayısı olmasın diycem :)

bende almıştım motor bi ara.2006 ağustosta 40 kişi hayırlı olsun dedi ölece tarihe karıştı topik.yok yani motor alan bayanlar için ayrı bi emek mi sarfediyo arkadaşlar onu merak ettim

yok hocam ondan değil sevilen kişi olmak gerekiyo anladığım kadarıyla pınar burda baya seviliyo
henüz tanışamadık ama hepimiz motosiklet tutkunu olarak burda olduğumuz için iyi birisi olduğuna eminim.
kim bilir bir gün motorumla istanbula gelirim...(inşallah alınca)o zaman tanışırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar