Kız bir motor almış, 340 mesajı dolduracak ne buldunuz?
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için:wiinkk:güle güle kullanınn çokk güzel bir motosiklet almışsınızz kazasız belasızz....:cat:
Amin, teşekkür ederim. Bundan bi kaç tanede motora lazım gerçeğinden
Saol teşekkür ederim:wiinkk:Güle güle kullan.
Hayırlı uğurlu olsun.
pınar bence sen hemen nazar boncuğu alsan iyi olur :mrgreen: motor yakıyor valla mavi mavi nazar değmesin
Kız bir motor almış, 340 mesajı dolduracak ne buldunuz?
:cat:..
Sen uyma bari haset yapanlara
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/37891-yeni-motosikletim-15.html :cherry:
Neden tebrik mesajı yazıyosunuz, prim vermeyin bana.. Kıskanılıyorum soora :cherry:eee daha duyamadık kı sesınıhem daha ıslatmak ta lasım maviş ini
![]()
bildiğim bir model değil bi toparlanmaya teşrif et te millet bi görsün öyle kuru kuruya tebrik fln olmuyo dimi :mrgreen:
Bende ilk gördüğümde orjinal sanmıştım. Ama aynısından videolarda da görüyorum. Demekki yurt dışında bunu grenajlı kullanıyorlarmış..valla grenajlar orjinal gibi duruyo ben ilk kez görüyorum bu motoru söylemesen hiçbirzaman anlamazdım ama sana da yakışmış hani:wiinkk:Güle güle iyi günlerde kullan.Kazasız belasız sürüşler dilerim fotoğraflarını bekliyorum
pınar hahırlı olsun güle güle kulan kazasız sürüşler:cat:
Teşekkür ederim, amin cümlemize..Hayırlı olsun pınar ...
Kazasız bir sürüş dileğiyle...
Oldu canım, benimde tekrar yazacak vaktim yok naapıcaz...:cyclopsanPınar sv 650 'yi kaça aldınn bide nette arattırdığımda hep çıplak çıkıyoo grenajlı olanın modeli farklımııı süper görünüyoo motor tekrar hayırlı uğurlu olsunnn biraz bilgilendirirsen sevinirimmm çünkü tüm konuyu okuyacak vaktim yokkkkk SAYGILAR
çoook yakışmışlar birbirlerine
AYE ben çaydan ettim, çay ısmarlicam size, sen baklavadan ettin sende bakla ısmarla:queen:
Oldu canım, benimde tekrar yazacak vaktim yok naapıcaz...:cyclopsan
güzel seçim... hayırlı olsun motosikletin.. Allah bize de nasip eder inşAllah.. Saygılar.. Rize'den selamlar..
Hadi durmayın günü ayarlatın
Çayla baklava yiyceez :cherry: