- Konu Yazar
Ellerinde yoktu, fakat fuarda gördüğüm zaman biraz hayal kıriklığına uğramıştım açıkcasi (fuarda kırmızı-beyaz yoktu)
Kırmızıyı canlı görünce budur dedim... Beyaz isteseydim getirirlerdi fakat bazı yönlerden dezavantajlı ve zor bir renk olduğunu öğrendim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------
gri renkteki bir önceki motosikletimdi, ona cok özen gösteriyordum cok sevmiştim, takasa verirken bile üzüldüm resmen
gönül isterki hepsi benim olsun ama mümkün degil tabiki...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------
Bu arada şunu belirteyim ki; Corsacorta'da kırmızı-beyaz renginde daha cok detay-işçilik var Mat inci beyaza göre... Duyduğuma görede birkaç ülke veya eyalette Kırmızı-Beyaz renge ekstra para ödeniyormuş...
Kırmızıyı canlı görünce budur dedim... Beyaz isteseydim getirirlerdi fakat bazı yönlerden dezavantajlı ve zor bir renk olduğunu öğrendim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:18 ----------
Tesekkür ederim, motosikletleri 2ye düsürdümTekrar güle güle ve kazasız belasız kullanın :queen: bi yandan da maşşallah :mrgreen: 3 farklı motora birbirini kıskandırmayacak bir zaman dağılımı ayarlamak gerek size :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------
Bu arada şunu belirteyim ki; Corsacorta'da kırmızı-beyaz renginde daha cok detay-işçilik var Mat inci beyaza göre... Duyduğuma görede birkaç ülke veya eyalette Kırmızı-Beyaz renge ekstra para ödeniyormuş...