Yeni motorumuz Ktm Duke 200

Bende alırıdm fakat kaskım full race ve aşırı pahalı oldugu için böyle bir motora binince kros vb. kasklar almak zorunda kalacağım için vazgeçtim

Öncelikle forum adına teşekkür ediyorum bu bilgiyi bizimle paylaştığınız için; Çok iyi yapmışsınız, "FULL RACE" kaska, full race motor lazım.
"Kros ve benzeri kasklar" olmadıkça olmaz duke e binmek, güvenlik hiçbir şey imaj herşeydir mottosunu benimsemiştir duke serisi.

hayırlı uğurlu olsun ama bir de hareketli haldeyken foto çeksydin daha iyi olurdu diye düşünüyorum
çok güzel motor kullandıkça artısını eksisini paylaşırsan seviniriz

Motoru ben satalı çok oldu.Mümkün olduğunca paylaşımda bulunmuştum.Duke 200 sayfasında eklediğim foto ve videoları bulabilirsin:)
Şu anda aktif kullanıcılar halen paylaşımlarda bulunmaktalar zaten:cat:

hayırlı uğurlu olsun ama bir de hareketli haldeyken foto çeksydin daha iyi olurdu diye düşünüyorum
çok güzel motor kullandıkça artısını eksisini paylaşırsan seviniriz

nerden nereye)) gv250 nerdee duke200 nerdeee))) 180 derecelik bir dönüş tarzda... hayırlı uğurlu olsun, kaza bela görmeyesin Tayfun'um))

Evet Ahmet'im.Çok teşekkürler, Duke 200 'ün tadına baktık sattık;) Şuan 690 Duke kullanıyorum:bounce: Sen de Gv650 mi aldın?

nerden nereye)) gv250 nerdee duke200 nerdeee))) 180 derecelik bir dönüş tarzda... hayırlı uğurlu olsun, kaza bela görmeyesin Tayfun'um))

aynen, öyle yaptım... bakalım, şimdilik çok memnunuz canavardan))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar