Yeni motorum ve ben....

dunyaya kız gelmek vardı bahsanıza bız motor alıyoz 3 5 kişi msj atıyor elın kızı alıyor mıllet akın ediyor hee işte etme bulma dunyası dıkkat ette fazla hıza kapılıp denıze uçma:queen:

Bu ne biçim bi mesaj, nasıl bi saçmalamaktır böyle???? :farao::farao::farao:

..

ikimizde aynı dilini konuşuyoz bu yurdun ınsanlarıyız en dogalından en rahat en yawaş giden anlamında zaten gurup suruslerınde biraz eksiklik hissedersin bunlar problem degıl en dogrusunu yapmışın sym almakla allah kaza bela vermesın ekıpmanlarda saglam arkanada artcı aldınmı walla kım tutar senı

Son düzenleme:
başlangıc için cok ideal bır motor.allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın.

hayırlı olsun cok sırınmıs motorun sırnlığı ıle senın sırınlığın bırbınızı tamamlamışsınız:cherry:

Tuğçe kardeşim, hayırlı olsun, güle güle kullan. Ama başlangıç için biraz iddialı bir motor değil mi? :p

Pek şirin canım..! Sev onu...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla güzelmiş çok tatlı bi motor Allah kaza göstermesin.ama bence sen ybr yi unut çooook kaza yaparsın,bayan motoru değil çünkü:cat:

edy

Hayırlı uğurlu olsun, senin gibi oda çok şirin, güzel bir karar, öğrenmen için iyi bir fırsat, allah yüzünü hep güldürsün.

İyi günler senin olsun

Çok şirin bir motor, bununla iyi yol alacağını ve epeyce teorik bilgini pratiğe dökeceğini düşünüyorum.

Mutlu günler seninle olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tuçi hayırlı olsun kazasız belasız bol km ler dilerim tekerin düz bassın..:rendeer:

elma şekerin ve senin adına sevindim yuppidi yuppidi..:rendeer:

1 - 2 fotoda düz duvarda durmayı başarmışsın nasıl becerdin..:p:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar