yeni motorum ile zirve-bu sefer engel yok:)

Az önce yine bir gezi gerçekleştirdim. Ardeşenden gözüken zirve tepeler hep dikkatimi çekiyordu.karlarda erimiş olduğundan yeni aldığım motorla bastım gaza çıktım zirveye.
zar zor buldum yolunu. yollar sürekli bir sağa bir sola ayrılıp gidiyordu. yolu kötüydü ama bu sefer sıkıntı yok:p çünkü commuter out, enduro in:mrgreen:
işte gezimden kareler. iyi seyirler.

Yusuf tam motorunu buldun :) Tebrikler iyi gezmişsin:cat:

Bu arada:
jlFNjK.JPG

Şu manzaraya bittim. Ardeşen'i bukadar yukardan görmek farklı bir duygu olsa gerek:)

teşekkürler herkese.
Gökhan, var ya burası dehşet manzaralı bir yer.360 derece seyirli bi yer. tam beraber gitmelik bir yer aslında ve tam sucukluk bi yer. al bi enduro çıkalım beraber yahu.
gerçi senin motor da çıkabilir ama altının değebileceği ve motorun kayabileceği çok çamur ve mıcırlı yerler var.göze alıyosan çıkalım beraber:)

sen varya...

bu motorla ne yaparsan yap....

nereye gidersen git.....

ne kadar gezersen gez....

sana AZ gelecektir...

plakana baksana.....:queen:

şimdiden ben birçok kere tebrik edeyim de..ne bileyim bi dahakilerini göremem belki..

(sağlığım açısından gezilerine bakmama kararı aldıracaksın bana...:cat::queen:)

Çok güzel a sizin yüzünüzden nakedi satıp bı xt660 tenere düşünüyorum böyle bı kaç gezi daha gördüm çok hoşuma gitti

sen varya...

bu motorla ne yaparsan yap....

nereye gidersen git.....

ne kadar gezersen gez....

sana AZ gelecektir...

plakana baksana.....:queen:

şimdiden ben birçok kere tebrik edeyim de..ne bileyim bi dahakilerini göremem belki..

(sağlığım açısından gezilerine bakmama kararı aldıracaksın bana...:cat::queen:)

:queen:
plakayı hiç o şekilde düşünmemiştim:mrgreen:güzel bir espiri olmuş:cat:
teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 ----------

teşekkürler herkese.
Avciceyhan, bence herkes enduroyu tatmalı.tavsiye ederim.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
İte ite oraya kadar çıkartmak zor olmadımı :p :p :p

İmza : Hasetinden çatır çatır çatlamış şişman motorcu :)

On numara, yalnız bazı yerlerde diz örtüsü tehlike, çalıya, çırpıya takılır, seni düşürür...

On numara, yalnız bazı yerlerde diz örtüsü tehlike, çalıya, çırpıya takılır, seni düşürür...

teşekkürler.
diz örtüsü dediğiniz gibi tehlikeli olabilir.zaten bir kenarı egzoza hafiften değiyor ve eriyor. onun için toprak yola geldiğimde onu kullanmayacağım artık.

VIA

Yeni motosikletin hayırlı olsun.Kır bayır karadenizde baharı senin objektifinden yaşarız artık :rendeer:

Şeyh şamil, teşekkürler. ama bu bir iki haftalık bir gezi. yeni değil. ona göre yazmışsındır umarım.
VIA teşekkürler. Karadenizde bahar ve yaz mevsimlerinin aşamalarını Allah nasip ederse benim objektifimden aktaracağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar