Yeni motorum Bajaj pulsar 200 ns

Merhaba arkadaşlar, bugün tvs apache motorumu satmış bulunuyorum ve nasip olursa nisan ayı içinde elime geçecek kaporasını verdiğim ilk parti bajaj pulsardan siyah renk almış bulunmaktayım, fuarda incelemiştim detaylı bir şekilde , hint malı motor kalitesini eski motorumdan bildiğim için tereddüt etmedim ve şu an bayilerdeki deneme 125 lik motoruda denedim çok çok hoşuma gitti , harkezin gönlüne göre motoru olması dileğiyle...

Şimdiden Hayırlı olsun.Fiyatı bana şaibeli gelmeyeydi ben de almayı düşünüyordum.Kısmet değilmiş.

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Çok yakışıklı görünüyor. İzlenimlerini paylaşmanı bekliyoruz. :cat:

Heralde karburator ayari yapacaktı gene. :)
Kardeş hayırlı olsun..

Şu anda bursa bayisi şukla motor 15 adet pulsar siparişi vermiş ve hepsi satılmış vaziyette şu an , almak isteyenler ya haziranda ikinci partiyi yada başka bayiden alacaklar heralde.

ake

bursadan olmasına sevindim. alınca görmek isterim , sözünü alayım şimdiden :D

orh

bende rtr150mi sattim gibi dusindugum motordu ama haziran cok gec geldi bana o zamana kadar mt07 ler gelecek. benim aklimi celecek borca girip mt07 alacam gibi is durmuna gore bakacaz artik motor eline gecince incelemeleri yazarsan cok iyi olur hayirli olsun

bajaj ın depo kapağını honda üretiyor diye duymuştum...
ayrıca sibop lastiklerinin üretiminde de uzun yıllar suzuki yle orataklık yapmışlar...

valla bi alın bakalım belki yaz sonuna bizde alırız malum 7 bin lira 200 cc 24 beygir iyi bir seçenek

hayırlı olsun. kazasız belasız kullanman dileğimle.
şimdi her durduğun ışıkta soru yağmuruna tutulacaksın.!
özellikle " bu ne marka ?, kaç para yakıyor ? titreşim var mı ? " gibi :)

Piyasaya çıksında,belki Honda Fiyatları düşürür.Pek sanmıyorum ama..Hayırlı olsun,resimlerini isteriz geldiğinde.Kazasız sürüşler dilerim..

Arkadaşlar ben Pulsar 200 ns yi Kuralkan fabrikasında test sürüşünde tecrübe ettim. Gerçekten çok seri ve çok agresif bir motor. İnşallah bende bu motoru alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar