Yeni motor aldım ZX10

hayırlı olsun :rendeer: kaza görmeyesin.makina acayip yırtıcı duruyor, sen akıllı binersin umarım.aman dikkat gereksiz yerlerde gaza asılma :cat:

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler. Suzukiyi satma sebebi olarak motosikletin sana göre hızlı ve büyük olduğunu söylemiştin. Bunun'da ondan yana kalır bir tarafı yok....

gökhan cım ne kadar sevindim bilemezsin harika bir kişiliği insanlığı olan çok değerli bir kardeşimsim .
yalovadan bizlere ulaşan hatırnaz bir kardeşim olarak sana sağlıkla sıhhatle sana yakışan babacanlılıkla yeni motosikletine binmeni ve bu bilinç içinde tehlikeden uzak durarak makinanı sürmeni onun seni sürmesine izin vermemeni diler sevgiyle yanaklarından öperim hayırlı uğurlu olsun...

Suzukı K4 - 2003 Gsx- R1000
Satma nedenim : Çok seri hızlı sonuçda srad 1000 bana 600 RR veya gsr ayarında motor lazımmış
Arkadaşlar Merhaba :) daha önce 2003 model gsxr1000 vardı dün onu verip model yeniledim yani 2005 zx 10 aldım

Güle güle kullan harika gözüküyor.

Sen diğer motosikletinin ilanını verdiğinde 1000 lik bana fazla yazmıştın. Şimdi yine 1000 lik makineye geçmişsin.

biz daha göremedik makineyi ama kulağımıza geldiğini biliyorsun :mrgreen: kazasız belasız sürüşler gökhan abi :rendeer:

way kardeşim benim bi müsait waktinde hayırlarız inş. ama sen geç çıkıyon işden ben o saatde uyumuş oluyom haftasonu inş. :rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler. Suzukiyi satma sebebi olarak motosikletin sana göre hızlı ve büyük olduğunu söylemiştin. Bunun'da ondan yana kalır bir tarafı yok....

Ya bu işden bende bişi anlamadım 600rr alcam die çıktım yola gsxr1000 bi baktım altımda yaw kurtulam
dedim takasa gittim bi baktım kawas zx10 :cherry: ilginç .....

gökhan cım ne kadar sevindim bilemezsin harika bir kişiliği insanlığı olan çok değerli bir kardeşimsim .
yalovadan bizlere ulaşan hatırnaz bir kardeşim olarak sana sağlıkla sıhhatle sana yakışan babacanlılıkla yeni motosikletine binmeni ve bu bilinç içinde tehlikeden uzak durarak makinanı sürmeni onun seni sürmesine izin vermemeni diler sevgiyle yanaklarından öperim hayırlı uğurlu olsun...

Ogün abim çok sağol marmok biraz günleri ters ve uzak kalıyo ama yalovada motofest de görüşmek üzre tekrar tüm ii dileklerin için tşk.ederim. :rendeer:

Son düzenleme:
hayırlı ugurlu olsun
abi motorun süper cok hoşuma gitti
allah kaza bela vermesin

Hayırlı olsun kardeş. Allah kazalardan belalardan korusun,tekerin düz bassın...

bu makinayı her haliyele çok seviyorum.. inanılmaz deli bir alet.. çoştumu çoşuyor.. ama tek bir kusuru var oda fren!!

vay anam vay vay vay allah nazardan saklasın kardeş tek kelimeyle müthişş

zx10 un hasta olduğum zx1000c1 kasası.çok güzel çok dehşet bi makina.hayırlı olsun.kazasız belasız inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar