Yeni motor alacağım diyenlerin %' de kaçı motor aldı ?

motor alacak param yok, almayı düşündüm motara karar veremedim o yüzden hayalinide kuramıyorum, saten başlangıç motorları ile yazılan çogu yazıyı okudum ve sordum eyer açarsam 2 ay sonra ankara da eğitim veren kurslar için açarım o siteyi bir kere araştırdım honda ve ulusal motara filan telefonla arayıp sordum, bişey paylaşma istiyorum sitenin arama kısmı çok iyi değil bir motor modeli yazıyorsun adınla alakası olmayan başlıklar geliyor.

birde boyum şu kilom şu şu kadar param var ne alayım? sorusu var
hep içimdem demişimdir eşek al

Ben siteye üye olmadan scooterimi aldım sonra üye oldum.:)

Burada gerçekten konu açıpta bir daha sözünü etmeyen çok üye var aramızda hatta özelden model hakkında türlü sorular sorup gidip tamamen farklı modeller alanda var.:cherry:

Eh tabi herkes özgürdür kim neyi isterse onu satın alır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben İnnova 125 i diye söz verdim ,tutmadım sözümü :) gittim Cgl 125 aldım ama aklım hala bu ayın sonunda çıkacak İnnova'da kaldı:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O da bişi mi? asıl bomba bende..

sahip olduğum tüm motosikletleri ailem benim değil sanıyorlardı ilk başlarda. ilk zamanlar derken ilk 1 yıl felan :p

Motorumu alalı 1 seneyi biraz geçti. 2 sene boyunca bilgisayar ekranında bir o bana bir ben ona baktık durduk:) Ama 2003 sonundan beri belliydi hangi motoru alacağım :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar