- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
Bir motorun markası Kanuni olup, modeline de Popcorn, Bobcat nasıl koymuşlar?
Bir sonraki modellerinin ismi Mickeymouse, Donaldduck, dildo, katmadeğerşaban vs olabilir
Osmanlı çocuğu oldukları için. :thumright
Hafta sonu 78 küsür e eşime aldık bundan. Aslında dört gün önceden gitsek 74 e alabilirdik ama Hero peşinde koştuğumuz için zaman kaybettik.
Ben ns 200 alsın istedim ancak o ilk motosikleti olacağından vitessiz tercih etti.
Motosiklete baktık, bindik, sürdük ve karar verdik. Perşembe günü elimizde olacak.Ne kadar güzel değil mi, sıraya girmek, zam farkından etkilenmek. saçma sapan aksesuar almak vs vs yok
Hayırlı uğurlu olsun hemşehrim.Hafta sonu 78 küsür e eşime aldık bundan. Aslında dört gün önceden gitsek 74 e alabilirdik ama Hero peşinde koştuğumuz için zaman kaybettik.
Ben ns 200 alsın istedim ancak o ilk motosikleti olacağından vitessiz tercih etti.
Motosiklete baktık, bindik, sürdük ve karar verdik. Perşembe günü elimizde olacak.Ne kadar güzel değil mi, sıraya girmek, zam farkından etkilenmek. saçma sapan aksesuar almak vs vs yok
Hafta sonu 78 küsür e eşime aldık bundan. Aslında dört gün önceden gitsek 74 e alabilirdik ama Hero peşinde koştuğumuz için zaman kaybettik.
Kuralkan' ın tandansı bellidir, bunu çalışanları bilir. Eski çalışanı olarak bana pek uymuyordu. Ama uymasa da dışlanmazsınız. Osmanlıcılık kesinlikle ilk sıralarda değildir hatta benim zamanımda hiç tartışma konusu bile olmazdı.
Kanuni ismi de Kuralkan'ın kurucusu Mehmet Kuralkan'ın ilk torunu Hamid Kanuni Kuralkan' dan gelir.
İlk torununun ismini vermiştir firmaya.
Bu ulkede halen kopyasini yapmislar cakmasini yapmislar gibi algi var. Arkadas iki scooter da ayni bantta uretiliyor. Biri geliyor benim tostum cift kasarli olsun digeri geliyir tek kasarli uygun birsey olsun diyor. Tamam japon kaliteli ama cift kasarli tosta da 70 lira kimse vermez.
Artik bu algi bazi modellerde yikilmali.
Adam soyle saniyor Honda 150 adv uretildi cinli gitti onu satin aldi fabrikaya getirdi aynisini yapti SANIYOR.
Dunyahi 6-7 aile yonetiyor beyler. Her kesime gore scooter uretiyorlar.
Karisik oldu ama boyle birsey iste.