Yeni Makinem Monero XF 200-2V(pioneer)

Motorumdan şimdilik memnunum inş. uzun vadede beni üzmez çok seri görünüşe bakılırsa çin mallarından biraz farklı daha kaliteli malzeme gibi görünüyor ama bakacaz uzun vadede görecez motoru herkese tavsiye ederim :)

Arkadaşlar kusura bakmayın Taziye, Tebrik Ve Kutlamalar bölümüne açacağıma dalgınlığıma geldi buraya açmışım inş. modlar biran önce taşır :)

gule gule, kazanın k sine uramadan hep iyi gunlerde kaskını montunu unutmadan kullanmanı dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun nice km'ler devirmen dileğiyle...kafa granajı aynı apache 150'ye benziyor:silent:

hayırlı olsun güle güle kullan
fiyat konusunda da aydınlatırsan sevinirim ödeme seçenekleriyle birlikte

fiyat 2800 ytl plaka ruhsat dahil peşin aldım normalde satış fiyatı 3300 ben 2800 ytlye aldım kazasız sürüşler

topraaam hayirlisi olsun, kazasiz surusler diliyorum.sen simdilik makinayi fazla uzme,tektekere fazla zorlama,ben gelince itinayla yaparim o isi o makinayla :p
hakkatten bu makinayi biliyorum,debriyaj ile oynamadan cok rahat kafa dikebiliyo...

topraaam hayirlisi olsun, kazasiz surusler diliyorum.sen simdilik makinayi fazla uzme,tektekere fazla zorlama,ben gelince itinayla yaparim o isi o makinayla :p
hakkatten bu makinayi biliyorum,debriyaj ile oynamadan cok rahat kafa dikebiliyo...
siee ulan sana motor verirmiyim ben :D gerçi versemde arkana binmem canıma doymadım daha :D:D

Güle güle vede özelikle korunmali kulan yeni motorunu.
cinli minli hikayelerini de bosver, motor motordur ve o motor senindir :)

hayırlı olsun Allah kaza bela varmesin:rendeer:
bu markaya çin değil demişsiniz de ben çin diye biliodum ama bunu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan kardeş inşallah tekerin düz bassın...:rendeer:

Nazar boncuğu takmayı unutma...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar