Yeni filminiz hazır beyler bu sefer gey mey yok

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

bu sefer üredim 3 kişi olduk yavaş yavaş grup büyüyor tommy ne zaman gelcen şu gruba ama senin motor kabul görmüyebilir hahahaha
En kötü "kim len bu herif sabahtan beri peşimize takıldı tinerci gibi?" dersiniz, işin içinden sıyrılırsınız :)

Video için de eline emeğine sağlık.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Sana bir tane gimballı yelek lazım.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Bana adam lazım adam, hepsi var gimbalda makşnede ama adam yok adam ,gözü olan adam lazım sanatdan anlayan.
benim bir amca var uzaktan tanıdık. Bir kaç filmin ucundan tuttu, onu mu getirsek... Böyle helikopterli, savaşlı felan filmleri sever.
images

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Yolla gelsin ama kumanyasını beraberinde getirsin bir de onu doyuracak değiliz.
Ton balıklı sandviç, diyet kola veririz. "Motora binmem, yaşlıyım, belim butum ağrıyor" dedi.

Bir de youtube'a video yüklemiş, "azıcık buradan bakın öğrenin ben gelene kadar" dedi.

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
Cek o parmaklari fren manetinin üzerinden ceeeeeekkk... :cool:
Motocross alışkanlıgı bazen çekiyorum bilhassa vespadayken ama viteslide direk elim alışknalıkdan gidiyor. çekmek lazımmı oda tartışılır. panik frende en hızlı duruşu böyle sağlarsınız ama bazende kazaya nedende olabilir. Tecrübe olayı önemli açıkcası.

Motocrossdan geldiğimiz için hep böyle kullandık hatta parmak yerini keserdik eskiden ki yanlış bir harakettir.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Motocross alışkanlıgı bazen çekiyorum bilhassa vespadayken ama viteslide direk elim alışknalıkdan gidiyor. çekmek lazımmı oda tartışılır. panik frende en hızlı duruşu böyle sağlarsınız ama bazende kazaya nedende olabilir. Tecrübe olayı önemli açıkcası.

Motocrossdan geldiğimiz için hep böyle kullandık hatta parmak yerini keserdik eskiden ki yanlış bir harakettir.
Motocross da hoplayip ziplarken gaz pozisyonunu kaybetmemek icin parmak maneti referans alir , bu dogru bir harekettir.

Ancak

Yol sürüsünde parmagi (hele birde tek parmagi) manetin üzerinde birakmak , istenmeyen sonuclara neden olacaktir. ABS olmayan zamanlarda manet üzerindeki parmak yüzünden bir cok gereksiz ön teker kilitleme ve düsme vakalari oluyordu. ABS den sonra bu vakalar azaldi ama baska bir sorun ortaya cikti.
ABS olsa bile parmaklarin manetin üzerinde kalmasi gercek bir acil fren durumunda dozlama yapmaniza engel olur . Refleksle cektiginiz manete tüm gücünüzle asilirsiniz ve süspansiyon tam anlami ile kapanip maksimum yol tutusu elde etmeden ABS devreye girer ve fren mesafeniz artar. Refleksle cekilen frende limon sikma teknigini uygulayamaz beyniniz.

Halbuki geriden gelen parmaklar milisaniye seviyesinde gecikmeyle gelse bile refleksle maneti cekmez limon sikma teknigini uygulayabilirler. Bu sekilde ön süspansiyonun tam anlami ile kapanarak maksimum tutusa ulasmasi saglanir ve ABS cok gec devreye girer veya hic girmez. Unutmayin ABS ilave durdurma etkisi degil aksine fren etkisini zayiflatarak lastigin döner halde kalmasini saglayan bir sistemdir.

Sevgilerimle

Motosikleti
cbf 150
Motocross da hoplayip ziplarken gaz pozisyonunu kaybetmemek icin parmak maneti referans alir , bu dogru bir harekettir.

Ancak

Yol sürüsünde parmagi (hele birde tek parmagi) manetin üzerinde birakmak , istenmeyen sonuclara neden olacaktir. ABS olmayan zamanlarda manet üzerindeki parmak yüzünden bir cok gereksiz ön teker kilitleme ve düsme vakalari oluyordu. ABS den sonra bu vakalar azaldi ama baska bir sorun ortaya cikti.
ABS olsa bile parmaklarin manetin üzerinde kalmasi gercek bir acil fren durumunda dozlama yapmaniza engel olur . Refleksle cektiginiz manete tüm gücünüzle asilirsiniz ve süspansiyon tam anlami ile kapanip maksimum yol tutusu elde etmeden ABS devreye girer ve fren mesafeniz artar. Refleksle cekilen frende limon sikma teknigini uygulayamaz beyniniz.

Halbuki geriden gelen parmaklar milisaniye seviyesinde gecikmeyle gelse bile refleksle maneti cekmez limon sikma teknigini uygulayabilirler. Bu sekilde ön süspansiyonun tam anlami ile kapanarak maksimum tutusa ulasmasi saglanir ve ABS cok gec devreye girer veya hic girmez. Unutmayin ABS ilave durdurma etkisi degil aksine fren etkisini zayiflatarak lastigin döner halde kalmasini saglayan bir sistemdir.

Sevgilerimle
Hayabusada limon gibi sıkıyorum, v stromda karpuz gibi vespadaysa iki manetide şeytan görmüş gibi sıkıyorum.

Okan hocam gözünü sevim kullanışımı gördün, giitğim yerler belli inan ayaklarımı yere süründürerek bile durabilirim. 40 la gidiyorum 40 40. Bisikletler geçiyor ya bisikeltler Vespa videosunu izle yol bisikleti geçti şerefsizim beni. birde yürü diyor bana

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Hayabusada limon gibi sıkıyorum, v stromda karpuz gibi vespadaysa iki manetide şeytan görmüş gibi sıkıyorum.

Okan hocam gözünü sevim kullanışımı gördün, giitğim yerler belli inan ayaklarımı yere süründürerek bile durabilirim. 40 la gidiyorum 40 40. Bisikletler geçiyor ya bisikeltler Vespa videosunu izle yol bisikleti geçti şerefsizim beni. birde yürü diyor bana

Yavaş sürüyor olman daha iyi fren yapabilmeyi reddetmeni haklı çıkartmaz . Bazen yarım metre daha erken durmak hayat kurtarır.

Asıl senin bu babaannem gibi sürmene bir çare bulmamız lazım . Yarın öbür gün Tommykel ile sürersen herif seni yolda kevgire çevirir sonrada forumda “Gagalı V Strom u SYM ile nasıl delik deşik ettim “ diye başlık açar. Bütün köftecilere malamat olursun maazallah.

İşin doğrusu , videoyu çektiğin yollarda en güvenli hız dört tekerli kafes hayvanları ile aynı ortalama hız da ilerlemektir.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
...
Ben bunu algılayamadım: Neden iki parmak manetin üzerinde beklerken limon gibi sıkamıyoruz da dört parmak elcik üzerindeyken ihtiyaç halinde (en az 200) milisaniyelik gecikme manete ulaştığımızda limon gibi sıkmayı becerebiliyoruz? Bunun açıklaması nedir acaba? Parmakların elcikten manete 200ms içinde gitmesi de bir refleks hareketi değil mi? (Sonuncu daha kaba bir hareket olduğu için manete hayvan gibi asılma ihtimali daha çok geliyor bana - yani ABS'siz bir motorda farklı senaryolarda iki sefer düştüğümde tam da bu sebeple düşmüştüm ondan sorguladım bunu...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar