Yeni filminiz hazır beyler bu sefer gey mey yok

Motosikleti
Hero Dash 125
Kamyoncuemmi videolarını zevkle izliyorum. Güzel şeyler yapıyorsun. 🌹

Şu arkadan çekim asansör sahnesinde Moby'e benzettim kel kafandan dolayı. 😂

Yahu vicdansız forum ahalisi! Adamın videosunu izlediniz bi like atın, iki yorum yapın. Burada ilk mesajı 11 kişi beğenmiş, Youtube'da 5 kişi like atmış.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muzo bak kaç sayfa konuşulmuş tartışılmış bizi senden aydınlat lütfen NASIL FREN YAPICAZ ULEN

ya o iş çok karışık kamyoncu.
kavga bile cıkıyor o konuda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayabusalı video gelecekti hani ?
hep yalan.
hayabusan yok mu lan yoksa ?

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150

Yahu vicdansız forum ahalisi! Adamın videosunu izlediniz bi like atın, iki yorum yapın. Burada ilk mesajı 11 kişi beğenmiş, Youtube'da 5 kişi like atmış.
Mert bunlar böyle işte, o 5 kişiden 2 sini tanıyorum. biri benim :) diğeride bizim sekreter.

Muzo lafta takipçi.

F54

güzel vide olmuş müzik için birşey diyemeyeceğim telif vs işleri karışık
bizimde böyle çekim vs işleri ile uğraşan bir arkadaş var tepeden takipli çekimler başladı yeni zron almış dj takip vs ediyor baya zevkli oluyor kendini izlemesi yanlız böyle kalabalık orman sürüşlerinde fazla takip etmiyor ağaç dalları kafasını karıştırıyor olduğu yerde yükselip bekliyor

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx

Geçenlerde abone oldum, fırsat buldukça izliyor yorum da yapmaya gayret ediyorum. Bu arada belgesel/kısa film tadında hem İngilizce hem de Türkçe anlatımlı çok güzel videolar çekiyorsun tebrikler @kamyoncumemo agam. Ama benim favorim sessiz sakin olanlar.

Motosikleti
cbf 150
Ben hocaları bilmem aslında bilirim :) anlatmıştım Ototrend dergisinde editör fotoğra ve bizzat pilot olarak görev almıştım.

Haliyle bursa otomotiv ihratçıları birliğine bağlı oldğumuz için endüstrinin tüm imkanları elimizin altındaydı.

Beni Amerikada polislerle eğitime yolladılar sonraki yılda fünlandiyaya ralli araçları ve motosiklet üzerine. Epey zevkli zamanlardı. Hatta bazı gezilerimde topgeardeki james may işe bile tanıştım.

Ozaman tabi hırçın bir gs ve kawasaki klx kullanıcısıydım. Eğitmenler belkide o yüzden bana hep el manette olmalı diye öğrettiler. Amerikalılar biraz daha farklıydı polis olduklarından dolayı hep el manetteydi aybı zamanda onlar için en önemli şey frenden daha çok hızlı takipde motoru dengede tutmak oldugundan sürüş pozisyonları ağırlıklıydı. Tabi ordakğ motorlar harleydi ben ozamanlar çakozlamamıştım pek ama genede eğitim eğitimdir.

Gençler hocalarını dinlesin bizi değil benim brövem yok sadece anılarım var

Ben hocaları bilmem aslında bilirim :) anlatmıştım Ototrend dergisinde editör fotoğra ve bizzat pilot olarak görev almıştım.

Haliyle bursa otomotiv ihratçıları birliğine bağlı oldğumuz için endüstrinin tüm imkanları elimizin altındaydı.

Beni Amerikada polislerle eğitime yolladılar sonraki yılda fünlandiyaya ralli araçları ve motosiklet üzerine. Epey zevkli zamanlardı. Hatta bazı gezilerimde topgeardeki james may işe bile tanıştım.

Ozaman tabi hırçın bir gs ve kawasaki klx kullanıcısıydım. Eğitmenler belkide o yüzden bana hep el manette olmalı diye öğrettiler. Amerikalılar biraz daha farklıydı polis olduklarından dolayı hep el manetteydi aybı zamanda onlar için en önemli şey frenden daha çok hızlı takipde motoru dengede tutmak oldugundan sürüş pozisyonları ağırlıklıydı. Tabi ordakğ motorlar harleydi ben ozamanlar çakozlamamıştım pek ama genede eğitim eğitimdir.

Gençler hocalarını dinlesin bizi değil benim brövem yok sadece anılarım var

kamyoncu hayat hikayeni ozet gecsene..şimdi bu yazdıklarına bir bakıyorum, bir de bugun batarya pazarlamana bakıyorum bağlantı kuramıyorum.

10 - 18 yaş : ?
18 - 24 yaş : ?
24 - 32 yaş :?
32 - gunumuz : ?

buraları bir iki cume ile doldur bakalım..

Motosikleti
cbf 150
kamyoncu hayat hikayeni ozet gecsene..şimdi bu yazdıklarına bir bakıyorum, bir de bugun batarya pazarlamana bakıyorum bağlantı kuramıyorum.

10 - 18 yaş : ?
18 - 24 yaş : ?
24 - 32 yaş :?
32 - gunumuz : ?

buraları bir iki cume ile doldur bakalım..
v stromla öğretiyor hemde hahaha ne çirkin şu motor ya. durun izlemeyin adam hakkın vererek kullanıyor izlemeyin :)))) sonra bendende beklersiniz 40 ön kalkmıyor

0 - 18 yaş : ? sokaklar
18 - 24 yaş : ? okullar ve asker
24 - 32 yaş :? asker - 30
32 - gunumuz : ? sivil hayat evlilik ve gey olmam

v stromla öğretiyor hemde hahaha ne çirkin şu motor ya

0 - 18 yaş : ? sokaklar
18 - 24 yaş : ? okullar ve asker
24 - 32 yaş :? asker - 30
32 - gunumuz : ? sivil hayat evlilik ve gey olmam

kardes gay olman onemli değil de fetoculukten atıldıysan sıkıntı benim için. Fetocu değilsin di mi lan ?

vay be, bende diyorum bu adam silahları nasıl bu kadar iyi tanıyor. şimdi aydınlandım

Son düzenleme:
Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
.....atıldıysan sıkıntı benim için.

vay be, bende diyorum bu adam silahları nasıl bu kadar iyi tanıyor. şimdi aydınlandım
Atılma yok, üstün hizmetten erken emeklidir o.

Arada kaynayanlarda bugün... Adamlar doğradı geçti be yaş kuru meyve veren demeden... Sadece hastalıklıları kesin dedik... Yok...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar