Yeni Bir Topluluk 100+

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sizinle yol yapılmaz abi. Motorlarınız çekişten düşer, çok gerilerde kalırsınız.
Sizinle yemeli içmeli bir yerlere gidilmez abi. Mekan sahibi istediğimiz fiyatı kabul etmez asla.
Sizinle denize gidilmez abi. Gidilse de deve güreşi yapılmaz. E ne anladım ben o denizden.

...ama sizsiz de hayat çekilmez be abi!..

BBRR' Alıntı:
kilolarıda alalım lütfen BBRR 125 km kol saati hariç :)
baba çıplak 119 :queen: :queen: :queen:

demonicdreams' Alıntı:
Sizinle yol yapılmaz abi. Motorlarınız çekişten düşer, çok gerilerde kalırsınız.
Sizinle yemeli içmeli bir yerlere gidilmez abi. Mekan sahibi istediğimiz fiyatı kabul etmez asla.
Sizinle denize gidilmez abi. Gidilse de deve güreşi yapılmaz. E ne anladım ben o denizden.

...ama sizsiz de hayat çekilmez be abi!..

afferinnnnnnnn hidayate ermişsin ve sonunda sende anlamışsın....
:queen:

Son düzenleme:
bak ben kaile alınmıyorum küstüm sizlere yaw soru sorduk okadar yukarıda kimse ilgi alaka gösterme tevezzuunda bile değil :pr: :pr:

bu sitede nekadar kel ve şişman insan varmış yaaa :queen: :queen: acaba diyom bizde 50-70 arası bir grup mu kursak :cherry:

yenidünya kebabımı abi valla ilk kez duyuyorum
ben bi kitap almam lazım acilen yöresel yemekler ve tarifleri kitabı...

okan4037' Alıntı:
canım tantunı cektı yaaaa abuuuu kım cıkardı su tantunı ısını
babacım hatırlarsan sen kendın yazdın tantuni takviyesi diye.. şişirir adamı demedinmi bak buraya yakın esenler meydanında bir yer var tantunici git ye yakınsan eğer...:queen: :queen:

İnternet sitelerine bende baktım.Toplantı yapmak için iyi bir yere benziyor. Yemekleri öneren bir üyemiz de var . 2. kat yada asma kat falan olmasın. Hepimizi taşıyabilecek bir zemin olsun. ( 25 x 100 kg = 2.5 Ton )

SAVASXXL' Alıntı:
babacım hatırlarsan sen kendın yazdın tantuni takviyesi diye.. şişirir adamı demedinmi bak buraya yakın esenler meydanında bir yer var tantunici git ye yakınsan eğer...:queen: :queen:
yok ya burda zaten tantunıcı dolu mersın bura mersın tantunı cenenetı gel bır gun sana yapraktan tantunı ısmarlayayım turkıyenın 1 numaralı yerı secıldı:cat:

abı korkmaya basladım o ne yaf 2.5 tonnn

Son düzenleme:
melihuzbil' Alıntı:
İnternet sitelerine bende baktım.Toplantı yapmak için iyi bir yere benziyor. Yemekleri öneren bir üyemiz de var . 2. kat yada asma kat falan olmasın. Hepimizi taşıyabilecek bir zemin olsun. ( 25 x 100 kg = 2.5 Ton )
ZATEN BEN BÖYLE BİR TOPLANTI DÜZENLEYİNCE BÜTÜN YARDIM EKİPLERİNİDE ÇAĞIARACAĞIM İTFAİYE -HIZIR ACİL- AKUT-vs vs... hepsi orada olacak....
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

BBRR' Alıntı:
bende saçta sorun yok ...kel olan kenan :mrgreen:

Barış cım kel olmayınca bişey olmuyor sadece kellik bi avantaj sağlıyor..
hem kel hem şişman olursan saygınlığın kat kat artar :queen: :queen: :queen:

Savaş abi ekledinmi benide listeye,tam 11o kilo çekiyomm.Abi benden sana şööle bol acılı yemede yanında yat bir çiğköfte sözzzz,nede olsa doğuluyuz boğaz işliyor valla.Aynı istanbul boğazının trafiği:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar