SAVASXXL' Alıntı:evet arkadaşlar dombililerin hepiciğini dersaadete bekliyoruz KATALOG çekimi yapacam.....
daha çok hamur işi ve abur cubur ye daha sonra bu kiloyu sabitlemek için tatlı takviyesi yapacağız...:queen: ... :queen:obkavi' Alıntı:abi 3 gündür ekmek ve tereyağ yiyorum sırf size katılmak için ama hala 9 kiloya ihtiyacım var
töbe töbe olm ne biçim konuşuyon laaaaaaokan4037' Alıntı:bıze gırebılmen ıcın bır fırın ekmek yemelısın :mrgreen:![]()
SAVASXXL' Alıntı:ZATEN BEN BÖYLE BİR TOPLANTI DÜZENLEYİNCE BÜTÜN YARDIM EKİPLERİNİDE ÇAĞIARACAĞIM İTFAİYE -HIZIR ACİL- AKUT-vs vs... hepsi orada olacak....
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
hunluata' Alıntı:Abi benide çağır. Her türlü kemikli ve kemiksiz ölçümü itina ile yapılmakta olup, şişman abilerimizle özel soslu kebap köfte neyin gibi şeylerde hazırlanır.:queen:
yok abı yanlıs anlamısın sen benım nıyetım o degılSAVASXXL' Alıntı:töbe töbe olm ne biçim konuşuyon laaaaaabize girebilmen
,için demiş adama bak ... hehehe:queen: :queen:
babacım arkadaşa bakma sen bizim gruba demek istedi bizim oyle bi niyetimiz yok yane tObe Or nOt tObe:queen: :queen:
vınvın bakma ablacım sende erhanın orada tanıştık bayan üyede lazım bize grubumuzun gülleri olaraktan yane...
evet bizede böyle yardımcı arkadaşlar lazım zaten :queen: :queen:hunluata' Alıntı:Abi benide çağır. Her türlü kemikli ve kemiksiz ölçümü itina ile yapılmakta olup, şişman abilerimizle özel soslu kebap köfte neyin gibi şeylerde hazırlanır.:queen:
ben 21:30 dan sonra oarada olacağımmoonchild' Alıntı:Bu akşam kaçta toparlanıyoruz? Benim işyerim Karaköy'de; çıkışta kısa da olsa uğramak istiyorum.
evet kapıda ayıralım kim kurt kim kuzu belli olsun... aramıza sızmaya çalışan ufaqlıklarıdreamboy' Alıntı:Yaa,kapıya tartıdamı koysak ne??
her giren tartıya çıkıp 100+ olduğunu ispatlayıpta mı girsinn acaba:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: