Yeni Bir Topluluk 100+

evet arkadaşlar dombililerin hepiciğini dersaadete bekliyoruz KATALOG çekimi yapacam.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SAVASXXL' Alıntı:
evet arkadaşlar dombililerin hepiciğini dersaadete bekliyoruz KATALOG çekimi yapacam.....

abi ben oraya gelene kadar kilo veririm :) ben sana resmimi gönderim olmazmı :p

yok baba fotomontaj falan derken iş uzunsürer sen kendın gel...:mrgreen:

abi 3 gündür ekmek ve tereyağ yiyorum sırf size katılmak için ama hala 9 kiloya ihtiyacım var

obkavi' Alıntı:
abi 3 gündür ekmek ve tereyağ yiyorum sırf size katılmak için ama hala 9 kiloya ihtiyacım var
daha çok hamur işi ve abur cubur ye daha sonra bu kiloyu sabitlemek için tatlı takviyesi yapacağız...:queen: ... :queen:

okan4037' Alıntı:
bıze gırebılmen ıcın bır fırın ekmek yemelısın :mrgreen: :p
töbe töbe olm ne biçim konuşuyon laaaaaa :p bize girebilmen :p ,için demiş adama bak ... hehehe:queen: :queen:
babacım arkadaşa bakma sen bizim gruba demek istedi bizim oyle bi niyetimiz yok yane tObe Or nOt tObe:queen: :queen:

vınvın bakma ablacım sende erhanın orada tanıştık bayan üyede lazım bize grubumuzun gülleri olaraktan yane...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mercan Kasap

SAVASXXL' Alıntı:
ZATEN BEN BÖYLE BİR TOPLANTI DÜZENLEYİNCE BÜTÜN YARDIM EKİPLERİNİDE ÇAĞIARACAĞIM İTFAİYE -HIZIR ACİL- AKUT-vs vs... hepsi orada olacak....
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Abi benide çağır. Her türlü kemikli ve kemiksiz ölçümü itina ile yapılmakta olup, şişman abilerimizle özel soslu kebap köfte neyin gibi şeylerde hazırlanır.:queen:

hunluata' Alıntı:
Abi benide çağır. Her türlü kemikli ve kemiksiz ölçümü itina ile yapılmakta olup, şişman abilerimizle özel soslu kebap köfte neyin gibi şeylerde hazırlanır.:queen:

evet böyle marifetli gönüllüleride alıyoruz grbumuza herturlü yemek yapımı veya mangal gönüllüsü arkadaşlarıda aramızda görmek isteriz....

SAVASXXL' Alıntı:
töbe töbe olm ne biçim konuşuyon laaaaaa :p bize girebilmen :p ,için demiş adama bak ... hehehe:queen: :queen:
babacım arkadaşa bakma sen bizim gruba demek istedi bizim oyle bi niyetimiz yok yane tObe Or nOt tObe:queen: :queen:

vınvın bakma ablacım sende erhanın orada tanıştık bayan üyede lazım bize grubumuzun gülleri olaraktan yane...
yok abı yanlıs anlamısın sen benım nıyetım o degıl:p :p :p

Bu akşam kaçta toparlanıyoruz? Benim işyerim Karaköy'de; çıkışta kısa da olsa uğramak istiyorum.

hunluata' Alıntı:
evet bizede böyle yardımcı arkadaşlar lazım zaten :queen: :queen:
mangalcı abi ye valla yemezsen ölümü gör cü..:queen: :queen:

Yaa,kapıya tartıdamı koysak ne??
her giren tartıya çıkıp 100+ olduğunu ispatlayıpta mı girsinn acaba:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

moonchild' Alıntı:
Bu akşam kaçta toparlanıyoruz? Benim işyerim Karaköy'de; çıkışta kısa da olsa uğramak istiyorum.
ben 21:30 dan sonra oarada olacağım
mutlaka bekliyorum... tanışmak kaynaşmak için....:queen:

dreamboy' Alıntı:
Yaa,kapıya tartıdamı koysak ne??
her giren tartıya çıkıp 100+ olduğunu ispatlayıpta mı girsinn acaba:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
evet kapıda ayıralım kim kurt kim kuzu belli olsun... aramıza sızmaya çalışan ufaqlıkları:p elemiş olarız...:queen: :mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen: :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar