çoktan ekledım canım s eni verdiğin sözleri unutma yeter....:queen:dreamboy' Alıntı:Savaş abi ekledinmi benide listeye,tam 11o kilo çekiyomm.Abi benden sana şööle bol acılı yemede yanında yat bir çiğköfte sözzzz,nede olsa doğuluyuz boğaz işliyor valla.Aynı istanbul boğazının trafiği:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
bizde seni sevdik şişko geç otur şölee hoşgeldin aramızaagurdil7' Alıntı:arkadaşalar bende100 cıvarıyım..............hepinizi sewiyorum......
ekledim ama okan eklendi geriye kalanı mal tesliminden sonna ispat et 100 kg olduğunu tam üye ol:queen: :queen:okan4037' Alıntı:benıde eklermısın ısmımın yarısını ok olarak ekle:mrgreen:
biz ağır topikler açarız :queen: :queen: :queen:speedygonzales' Alıntı:topic ne tutmuş yaw meğer herkes ağır adammışş..
listemizdesin canım galataya beklıyoruz...:queen:serkan79' Alıntı:abi akşam yemeğini yedim ilk sayfayı güncelleyebilirsin artık elektronik tartı 100.322 diyo fazla yemişim galiba![]()
az daha çalış gel baba yok yok çalışmaPHAETONW12' Alıntı:tüh yaw,ben 92 kiloyum![]()
mete_han' Alıntı:ülennn ne geyik çevirmişsiniz yav...biz çalışalım siz makara kakara yapın...şimdi birileri çıkıpda boyu 1.80 in üstündekiler buraya diye bir topik açmasın...![]()
sormak istediğim birşey var..."Hem kel hem fodul" kelimesini birileri açıklayabilirmi...googlea bakmak yok ama...hadi bakalım bilen varsa çıksın ortaya ödülünü kendi elimle vereceğim...:mrgreen:
geliriz baba sizide bekleriz..serkan79' Alıntı:
serkan79' Alıntı:kendisi bir b.k olmayip, buna ragmen kendisinden iyileri begenmemek.![]()