Yeni Bir Topluluk 100+

ayıpğ ediyon 10 kilonun lafımı olur al senin olsun.Ama istersen ben bi 10 daha alıp onu vereyim,az bi bekle ok...:mrgreen:

tamam abı beklerım yalnız kg sunu kac paraya satıyon fazla pahalı olmasın ama:mrgreen: param yok cunku:p

dreamboy' Alıntı:
Savaş abi ekledinmi benide listeye,tam 11o kilo çekiyomm.Abi benden sana şööle bol acılı yemede yanında yat bir çiğköfte sözzzz,nede olsa doğuluyuz boğaz işliyor valla.Aynı istanbul boğazının trafiği:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
çoktan ekledım canım s eni verdiğin sözleri unutma yeter....:queen:

gurdil7' Alıntı:
arkadaşalar bende100 cıvarıyım..............hepinizi sewiyorum......
bizde seni sevdik şişko geç otur şölee hoşgeldin aramızaa

Son düzenleme:
okan4037' Alıntı:
benıde eklermısın ısmımın yarısını ok olarak ekle:p :mrgreen:
ekledim ama okan eklendi geriye kalanı mal tesliminden sonna ispat et 100 kg olduğunu tam üye ol:queen: :queen:
AB ÜYELİĞİNDEN ZOR BİZİM ŞARTLAR.... DAHA AĞIR:queen: :queen: :queen:

EVETT ARKADAŞLAR BU ÇARŞAMBA BÜTÜN AĞIR ADAMLARI GALATA DERSAADET BULUŞMASINA BEKLİYORUM KATALOG ÇEKİMLERİMİZİ YAPACAĞIZ...LÜTFEN TİŞÖRTLERİNİZİ YANINIZDA GETİRİN...

speedygonzales' Alıntı:
topic ne tutmuş yaw meğer herkes ağır adammışş..
biz ağır topikler açarız :queen: :queen: :queen:

bekliyorum arkadaşlar bütün ağır adamları...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi akşam yemeğini yedim ilk sayfayı güncelleyebilirsin artık elektronik tartı 100.322 diyo fazla yemişim galiba :)

serkan79' Alıntı:
abi akşam yemeğini yedim ilk sayfayı güncelleyebilirsin artık elektronik tartı 100.322 diyo fazla yemişim galiba :)
listemizdesin canım galataya beklıyoruz...:queen:

PHAETONW12' Alıntı:
tüh yaw,ben 92 kiloyum:p
az daha çalış gel baba yok yok çalışma:p kilo verirsin ozaman evde yatarak aburcubur ye 1 haftada aramızdasın...:queen:

Son düzenleme:
ülennn ne geyik çevirmişsiniz yav...biz çalışalım siz makara kakara yapın...şimdi birileri çıkıpda boyu 1.80 in üstündekiler buraya diye bir topik açmasın...:p

sormak istediğim birşey var..."Hem kel hem fodul" kelimesini birileri açıklayabilirmi...googlea bakmak yok ama...hadi bakalım bilen varsa çıksın ortaya ödülünü kendi elimle vereceğim...:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete_han' Alıntı:
ülennn ne geyik çevirmişsiniz yav...biz çalışalım siz makara kakara yapın...şimdi birileri çıkıpda boyu 1.80 in üstündekiler buraya diye bir topik açmasın...:p

sormak istediğim birşey var..."Hem kel hem fodul" kelimesini birileri açıklayabilirmi...googlea bakmak yok ama...hadi bakalım bilen varsa çıksın ortaya ödülünü kendi elimle vereceğim...:mrgreen:

kendisi bir b.k olmayip, buna ragmen kendisinden iyileri begenmemek. :p

Az evvel hatuna sordum ya onlar ya ben dedi. Maalesef zayıflayacaz başka çare yok. Motorum bile 93 kg geliyor :pr:

Bu gruba karşılık acilen hafif adamlar grubu kurulması için girişimlere başlıyacağım. :pale:

serkan79' Alıntı:
kendisi bir b.k olmayip, buna ragmen kendisinden iyileri begenmemek. :p

aferin yavrucuğum bu kadar cevap içinde tek doğru seninki...sana yıldızlı pekiyi yavrum...ödülün bu...:queen: :p :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar