1. çizimdeki viraj alış şekli bugüne kadar okuduklarımı ve bildiklerimi aynı zamanda uyguladıklarımı,tamamen safdışı bırakmıştır.Herzaman virajın içini tarıya bileceğimiz konumda olmamız gerekmiyormu?.
Nasıl yani?
Virajın içi neresi ve siz taramayı sadece yol olarak mı sınırlıyorsunuz?
Şimdi okları takip edin, dönüşün yönü dönüşe başlama noktalarının konumlarından bellidir. Sonra kendi hattınız içinde sağa dönüşe hattınızın ortasının biraz daha dışından girin, apeksleyin ve çıkışta gazlayın. Yada müteakip dönüşün gereğini yapın. Burada sadece noktaların yerleri gösteriliyor. Konu bu...
Siz bu kadar farklı ne yapıyordunuz?
Yardımcı olurum belki diye sordum. Cevap yazmak zorunda değilsiniz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:37 ----------
verilen egitim zorlugu kalitesiyle dogru orantılı degildir
motor kullanmıyor olmam trafikte olmadıgım anlamına gelmez bahsettiginiz tehlikelere bende denk geldim benim demek istedigim aklı basında olan adam zaten nerde nasıl davranması gerektigini bilir
konuda motorun virajın icinde nasıl konumlandırılması gerektigi ile ilgili bir bilgi yok sadece donusun nasıl yapılması gerektigi belirtirmis yani siz tecrubelerinizden dolayı bunları astıgınızdan direk aklınız aracın nasıl konumlandırılması gerektigine gitmis ve resime gore yorum yapmıssınız diye dusunuyorum
Elbette bilir. Kişi motosiklet kullanmayı bilmiyor diye hiç ömründe trafik görmemiş demek değildir. Dönemeçlerin dönüş ile ilgili noktaları veriliyor burada. Altında yazılanları da bir okuyun.