- Konu Yazar
Şimdi burada şunu açıklığa kavuşturalım.Siz eğitmenmisiniz?Ben eğitmen değilim.Ancak yıllar içerisinde bir çok eğitimler aldım.Siz eğitmen iseniz titrinizi açıklayınız.Eğerki eğitmen değil iseniz bu yazıları ve çizimleri acemilere dikte ettirme cesaretini nereden buluyorsunuz??????
Ben eğitmen değil usta ve tecrübeli bir motorcuyum bu bir kere açıklığa kavuşsun. Defalarca da beyan ettim bunu.
Türkiyede geçerli merciler sadece sürücü kurslarıdır. Bunun dışında ücret karşılığı eğitim verilmez.
Karşılıksız bilgi aktarımıda bir mercinin tekelinde değil, bilen her kese açıktır. Bu durum bazı palavracıların kurduğu saadet halkalarının karizmasını çizse bile..
Benim titirim, iki üniversite, biri İngiltere de, yine ingilterede ve o yıllarda 70-72ADAC sürücü sertifikası ile(henüz yaşım tutmadığı için ehliyetim bile yokken) o zamanın tek kişilk pist arabalarında yardımcı pilotluk için yeterlilik sınavından geçerek 1.5 yıl yarışma. Çeşitli yarışçılar eski drag şampiyonlarından Sina Afyoneri, yine drag cı hayabusa Cüneyt, Şahin Şair eğitmen, Alaaddin hoca, Oktay hoca(bu ikisi 2000 den fazla yunus polisimizi yetiştirmiş eğitmen komiserlerimizdir, beni iyi tanırlar. Motora başlangıç yılım arabayla beraber 1968 yani 42. yılı doldurdum. Sayısız tipte motor ve ağır vasıta dahil araç kullanımı. Tüm dünyada orta doğu dahil uzun yol sürüşler.
Son düzenleme: