yardim
sevgili buyuklerim ;
forumu gezdim, gercekten cok iyi bir is cikarilmis burada.
anne ve babam, tabiri caizse ;
"oglum manyakmisin, tek cocugumuza motorsikletmi alalim yani" diyordu bana yillardir.
onlara buradan bir kac yazi okuttum, ve artik bende 21 yil sonra ozgurlugume kavusabilecegim nihayet.(motor askiyla dogdum ben

)
Fakat sizlerden birkac arkadasim ve kendi adima bir ricam daha olcak ;
Marka veya model ismi vermeden, nasil bir motorsiklet almamin uygun olacagi konusunda bilgi verilmesi gerekli bana.bu konuda tam bir cahilim, cok yol almam lazim.bir suru kitap dergi aldim ama hep reklam, egitime pek yer verilmemis...
hic motor tutkunu tanidigimda yok.ne yapacagim bilmiyorum.
kulaktan dolma bilgilerde cok tehlikeli anladigim kadariyla.ozgurlugume kavustum derken, yine ayri kaldim, zira teorik olarak birseyler ogranmeden asla almamam gerektigi kanisina varim burdaki bilgiler isiginda...
1.85 boyundayim, 85 kilo civarindayim.
hangi ozelliklerde bir motorsiklet bana uygundur.( beygir gucu, sele yuksekligi, calisma prensibi, viteslimi vitessizmi, yari otomatik vitesmi)
ayrica cin mallari cok hesapli, ve genis servis agi ve destek vaad eden firmalar da var.fakat bir kac buyugum alinmamasi konusunda fikir beyan etmis.
nedir ne degildir bu konu, cin malina boykot mu var yoksa urettikleri motorlar mi kusurlu, ben bi motoru en fazla 5 yil kullanirim heralde, o kadar gormezmi isimi.cebimize cok uygun cunku bu motorlar, es gecmek imkansiz.
umarim bana verilecek cevaplar, bir cok kisinin aradigi sorularinda cevabidir zira benim de bircok arkadasim bu sorulara cevap aramakta.
simdiden tesekkur eder, webmaster, mod ve oplarin ellerinden operim :rendeer:
[email protected]