dostum bakk 1000lik alet dediğin savaş uçağının karada gideni öncelikle araştırmanı takdir ettim acıkcası ama sonra 1000lik olayına cok acele ediyorsun cunku dağa vites nasıl atılır debriaj nasıl salınır onu bilmiyorsun geçiş zamanlarını kendin ayarlıcan senin kabiliyet meselen ama gidip bugun bir 600 makine alsan akşama cakarsın bi yere emin ol kendini boşver makineye zarar gelmesin
Hmm sonra bide bu işler tek motorla olmuyor kimsenin sevipte takmadığı bellik dizlik markalı bi kask eldiven boyunluk felan da lazım sen dusmesen herzaman seni dusurecek 1 bayan surucu vardır trafikte elbet bayan dedim bayanlardan özür ama en cok sıkıntıyı onlardancekiyoz yada denyo tabir edilen kro kardeşlerden babaları almışya yolları
Hmm sonra bide bu işler tek motorla olmuyor kimsenin sevipte takmadığı bellik dizlik markalı bi kask eldiven boyunluk felan da lazım sen dusmesen herzaman seni dusurecek 1 bayan surucu vardır trafikte elbet bayan dedim bayanlardan özür ama en cok sıkıntıyı onlardancekiyoz yada denyo tabir edilen kro kardeşlerden babaları almışya yolları