Başlangıç motosikletinde önemli olan eğitim veya sakin kullanmak değil de yolu ve trafiği okuyabilmek, bunlardan önemlisi motosikletin yola ve trafiğe tepkilerini çözmektir. Kaza yapanların, acemilikten öteki dünyayı ziyaret edenlerin sıkıntı yaşadığı noktalar bunlar. Adam yeni başlamış, basıyor da basıyor... Karşısına bir viraj çıkıyor, aşağı uçuyor bariyere patlıyor. Araba çıkıyor, arabaya patlıyor. Çünkü adam fren yapmasını, viraj dönmesini bilmiyor. Mesele sürmek değil, sürebilmek. Ufak cc olsa çıkabildiği hız belli, dönecebileceği viraj belli frenaj belli. Yönlendirmesi kolay, gazı açınca yere yapışma ihtimali düşük...
Ben yüksek cc ile başladım, ufak cc kullanmışlığım da vardı tabi ama ilk motosikletim yüksek cc idi.. Bastım da, frenaj, viraj da çalıştım. Hatta İzmir'den aldım Denizli'ye getirdim. Elbette ufak tefek sıkıntılar yaşadım, büyük cc motosiklette yaşayabileceğin sıkıntılar ama her zaman hata payı bıraktığım için sorunsuz atlattım acemilik dönemlerini. MT-07 deli makine, başına çok ciddi problemler açabilir ama hata payı bıraktıktan sonra olabileceğini düşünüyorum... Bir de tavsiyem, asla aha ben bunu öğrendim bak ne güzel dönüyom deyip de ikarus sendromu yaşama çünkü yaşanan bu sarhoşluktan ayık hale ancak kaza yapınca veya ramak kala uyanıyorsun. Çekişine, kıçına başına dikkat et çok kolay yanlayan tekere gelen bir alet. Kaymak asfaltta, ıslak yolda çekiş kaybıyla yerlere çalabilir üstündekini... Çok çok dikkatli olmak kaydıyla başlanabilir. Şu ana kadar ben kaza yapmadım, inşallah da yapmam. Sadece bir kere cross niyetine koyun birine girerken dişsiz lastiği kayanın üzerinde kaydırıp yatırdım durmaya yakın bir hızla, e o da benim mallığım artık..