- Konu Yazar
dişli büyütürsen vites aralarıda kısalır motor daha yuksek devirlerde gezer yakıtı etkiler ben pek hoşlaşmamışdımm
dişli büyütürsen vites aralarıda kısalır motor daha yuksek devirlerde gezer yakıtı etkiler ben pek hoşlaşmamışdımm
120 ile gidemiyor belki ama canım istedi mi canakkaleye düzceye gidebiliyor.![]()
Cbf ile 155 azmış benim Bretonda 299 kilit.Çok gereksiz bir konu olmuş. Cbf 150. 155 km yi görüyor. Ybr ise 130 km yi görüyor. bizzat kendimden biliyorum.
zuhaaahaha tamda bahsettiğimiz arkadaşlardan birkaç tanesi teşrif etmiş . haha cbf 150 ile 155 km hızmı ? yuh o kadarda deil artık yaa .söylediğiniz lafa kendınız inanıyomusunuz cok merak edıyorum ya . hatta sizlerin psikolojik destege ıhtıyacınız oldugunu düşünüyorum . yazık böle bi konu altında yazıp kendinizi rezil etmeyın bari. cbf in 250 liği yapıyomuki 155km hızı ,kaldıki 150 liği yapsın , yok arkadaş sizin için artık tek carenın tedavı olmak oldugunu düşünüyorum . ya göz doktoruna ya psikoloğa gidin . bizzat kendınden biliyomuş.bi ..... bilmediği kesin demekki . arkadaşta kendini jokey sanıyo at .eşşek muhabbetine girmiş
sen o cbf ıle 150 km hız yap ıkı motorumunda anahtarını avcuna koyayım
hee arkadaş ibreden gördüğünü söylüyo. benim bi cup vardı yuki bi ara çarşıdan gelirken 3, vitesde 145 demişti. bi arada 4 e bi çektim rampa aşağı bi kapandım 160 ı kırdı gitti. yalan yok motor neyi gösterdi ise onu söylüyorum
Olur, Her türlü kanıtlarım.hondanın ibresi bozulmuyo demek oluyo yani bu haa?? arkadaşım o motor o hıza çıkamaz hadi işine. çık yola sen bas sağlam bi araba ile takip etsinler koy videoyu tamam diyelim. resim falan geç bunları.
sabırla bekliyoruz o zaman.Olur, Her türlü kanıtlarım.
zuauha dostum sen o motoru at çöpe . bak bu bisiklet 210 yapıyor http://www.youtube.com/watch?v=gYrd5qwzPrA