- Konu Yazar
her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır...
senin açtığın konudan ben bunu anladım...
bu motoru bilip alan, ne işe yaradığını sınırlarını bilen insanlar zaten senin bahsettiğin konudan çok uzak...
açtığın başlık bir iddaa yazısı gibi....
ben kendi düşüncemi söyledim...
sana her ne kadar ters gelmiş olsada benim düşüncem budur...altımdaki motorun sınırlarını biliyorum ve hiç bir zaman 120-130 görecekmi diye sıkıştırmadım motoru....
bilmeden sürtçü lisan eylediysek affola....
tamam arkadaşım işde ben sizin gibi sınırlarını bilenleri desteklıyorum zaten. hedef cbf ve ybr kullanıcaları deıl zaten onu sadece ornek olarak verdım . ben hayatını yalanlar uzerıne kurmuş insanlardan bıktığım için onlara atıfta bulunuyorum . yalanlarıyla insanların tercihlerini kaderlerını etkılıyorlar , ondan sonra ınsanlar bunların lafına bakıp alıyo ybr yi yırtınıp duruyo 140 yapcam die , sonra goruyorkı duz yolda 115 i geçemıyor
---------- Post added at 00:49 ---------- Previous post was at 00:44 ----------
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1465803901651&comments
evet arkadaşlar mondial 125 leri oynama yapılınca 160 170 yapıp yapamıcanı görelim.size antep/nizipte yapılan bir motor yarısını videosunu izleteyim.orda zaten 1. dkkaya yakın arabanın km saatiniş gösterecek.Arba opel vectra.Km saatinin sonunda 260 yazıyr.Bakın bakalım orda kaç yapmıs motorlar.bir de sunu söyleyeyim,motorlara yetişemiyor daha araba,öndeki zaten farkı acıp gidiyor.
Motorlar ise önde giden motorun alt kısmı Full 250 cc,egzantrik ayarı var,üst kısım 125(silindir ve üst kapak 125 cc orjinal yani)
arkadaki motorun alt kısmı full 200 cc ,egzantrik ayarı var,üst kısım aynen 125 cc silindir ve üst kapak.(karbüratörleri 200 cc ikisininde) buyun izleyin(mümkünse facebooka giriş yapın)
videodaki yol antep urfa otobanı sanırım . askerlik yaptığım yer :=)