- Konu Yazar
zuahha cok guzel noktalara değinmişsiniz arkadaşlar
petrolde benzın alıyorum pompacı bakıo kardeş motor kaçlık , 250 lik diyorum cevap verıyo, hmm bişi deilmiş , bende zamanında 600 lük vardı bitane , markası neydı dıyorum , yamahaydı yamaha zzr 600 dü heralde
bozuntuya vermıyorum bende oo abi süper motormuş ne yaptın peki diyorum . 260 la viraja girdim ,tarlaya uçdum sonra bıraktım motoru dıo
ve ınanmazsınız aynı hıkayeyi en az 4 kişiden duydum daha once:
---------- Post added at 15:34 ---------- Previous post was at 15:27 ----------
bu mubarek mondial 125 uag ile ben neden hafıf yokuş aşağı 105 i geçemedim acep . gene bize kotüsünü mü vermişler
oynamayla o hızlar olmaz kardeş , gtr ve ninja sahipleri motorları çöpe atsın ozaman. 10 beygırlık motor oynamayla gtr nın hızını yaparsa ,bizde gtr ile oynasak 260 gorururz ozman
---------- Post added at 15:34 ---------- Previous post was at 15:27 ----------
dişli ile oynayanlar yapıyor. bazılarının kadran yanlış. yalnız mondial 125 uag lerle bile oynandığında 160 170 gidiyorlar neden ybr cbf gitmesin ki. zaten kendi olgunluğunu almış insanlar bu konuda yalan söylemez. bende 125 cc çinli jinlun var düz yolda 105 110 görüyorum tek kişiyle. belki kadranım yanlış belki doğru ama gördüğümü söylüyorum.
bu mubarek mondial 125 uag ile ben neden hafıf yokuş aşağı 105 i geçemedim acep . gene bize kotüsünü mü vermişler