YBR ile saatte 170km/s hız ile düşen arkadaşın serzenişi...

bugun hastaneye gittim sabah erkenden hastane bahçesinde park yeri arıyordum neyse girişe yakın bir yerde park ettim kaskı aynaya takıyordum yanıma biri geldi tahminen 19-20 yaşlarında diyaloglar aynı böyleydi;

-Selamın Aleyküm
ben-aleykümselam
-motor güzelmiş
ben- eyvallah sağolasın
-ben soğudum motordan
ben-hayırdır?
-ya bnde yamaha var böyle 125 lik neydi unuttum modelini
ben-ybr mi?
- evet ondan sanırım bugun yolda giderken zincir varmış yolda dikkat etmedim kadran 170 gösteriyordu zincir fırladı ayağımı şuraya sıkıştırdı (gidonu işaret ederek :sunny: ) aman diyorum binme sende motora (elemanın üstüne bakıyorum hiç yırtık yok sadece tozlanmış büyük ihtimal motorlunun biri vurdu diye düşünüyorum)
ben- ne alakası var canım o senin dikkatsizliğin kask varmıydı?
-yoktu zaten düşünce direk kafamı kolladım
ben- 170km sürat ile 125lik ybr den düştün ve hiçbirşeyin yok dedim :sunny: neyse hadi görürşüz kardeşim...

dedim ve içimden kalaylayarak gittim sabah sabah belamıydı neydi

70 ile bile düşşe ağzı burnu yamulması lazım kask yoksa. Arkadaş fazla atmış ondan öyle bişey olmamış ona :)

170 ile nasıl gitti hayret fıkralarla türkiyedeki ney amcaydı o hedomuydu neydi onun gibi sallamış bende yalanda yok hilafda hahahahahha

Denk geliyor bazen böyle salaklar . Daha çok şu konuşmalar geçiyor bu tiplerle aramızda
-Selamın Aleyküm
-Aleyküm selam
-Motor güzelmiş
-Sağolasın
-Çok tehlikeli aletler bunlar
-Öyledirler, binme sen.

Bende benim ASYA AS 200GY-2 TAY ile 400 km hızla giderken düştüm dizim sıyrıldı.

Arkadaş iyi sıkmış.O motosiklet o hıza anca uçurumdan atıldığı zaman ulaşır :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet doğru olabilir bende geçen hafta kuşa çarpmıştım malum okadar bastım ki motor uçuvermiş

Yokuş aşağı giderken denize düşmüştür :) Ondan bişeyi yoktur adamın :queen::flower::thumright

hangi ybr 170 yapıyomuş?????
yada asıl soru ybr nın 170 yaptığını (kadranları bile 140 a kadar) iddia eden arkadaş ne kullanıyomuş da kafası böyle güzel olmuş :)
:p

bir şizofrene denk gelmişsiniz büyük ihtimalle ne diyelim allah şifa versin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar