ybr için tavsiye

ikinci olanın resimlerinde ön fren kolu yamuk demek yana yatması düşmesi yada kazası var bide koruma demidi yok:silent:

motor düşünce kol o şekli almaz bence ya tamamen kırılır yada geriye doğru yamulur.

İki tarafada yatmış biri olarak o şekli alacağını rahatlıkla söyleyebilirim ki, düzeltmek isteyince kırılıp elinizde kalıyor benim iki manetimde yarım artık:):)

İki tarafada yatmış biri olarak o şekli alacağını rahatlıkla söyleyebilirim ki, düzeltmek isteyince kırılıp elinizde kalıyor benim iki manetimde yarım artık:):)

olabilir

mantık olarak hareket halindeki motor düşünce kolun geriye doğru bükülmesi gerekmezmi?

kol şu haliyle ileri doğru kıvrılmış durumda ben ona takıldım:)

tamamen dolu deniyor ama zaten piyasadakilerin çoğunda olan şeyler var üzerinde.

exon far ise gerçekten varmı yoksa 3 liralık beyaz ampül mü konmuş bakmak lazım

birde pahalııı

ve rize de değil

Son düzenleme:
Öncelikle iyi bir seçim yaptığınızı düşünüyorum, tebrikler.

2006 model kilometreli olan yerine 300 YTL fark verip -servisine de kontrol ettirdikten sonra- ikinciyi tercih etmenizi öneririm. Yalnız şu ölü sezon için her ikisinin de fiyatları piyasanın üzerinde (özellikle ilkinin). Ben daha geçenlerde 2007 model 10.000 kilometrede, sıfır Metzeller lastik, koruma demiri ve Shad topcase aksesuarlı olanını 2300'e aldım. Ki aynı fiyata başka alternatifler de vardı.
Peşin paranız varsa pazarlık sonucu büyük olasılık 150-200 lira indirimle (ilkini daha da aşağı) alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar