ah be dostum keşke sende buralara yakın olsan benim usta bi bakardı ona ne var ne yok söylerdi nokta atışı ile ama ybr nin bazı versiyonlarında o rulmanlar çok sıkıntı çıkarmış yetkili servise sık sık geliyormuş ama maşallah bende sıkıntı yok..3 farklı ustaya baktırdım kimisi rulman dedi kimisi piston vuruyor dedi kimisi egzantirik subab ayarı dedi hepsinin ortak buluştuğu nokta ise motoru açıp bakmaktı tabi adamların tipine bakınca güven vermediği için açtırmadım öyle kaldı,yürüründe kesinlikle diğer ybr'lerden hiçbir farkı yok son sürat yada çekişi yerinde hatta gaza anormal tepkisi var,yalnız bu motordaki zırıltıdan nefret ediyorum.
Motor soğuk iken kesinlikle hiçbir ses yok bu da demek oluyor ki egzost sağlam fakat motor ısınınca solo atıyorÖzellikle gazı bıraktığım zaman bariz zırıltı var bende krank rulmanlarından şüpheleniyorum henüz km yapmamış 20 bin civarı fakat benden önceki sahibi ağır apaçiymiş sanırım tek teker sıkıştırmalar vs..
arada ustaya gidiyorum bi çalıştırıp bakıyor çok ayar olduğumu bildiği için teker de yapıyor :jocolor:
motor canavar diyor hem mekanik hem kaporta olarak:cherry:
tüüüühhhhhhhhhhhh mmmmmmmmaaaaaaaşşşşşşaaaaaalllaaaahhhhhh