yanlış hatırlamıyorsam 12 w 9 amper yine de akşam ewe gidince bakarım
zaten balans war xenonda o güç arttırmaya yaramıyormu
işyerimin gazete dağıtımını yapan 2009 ybr sahibi arkadaş taktırmış.
kısa xenon uzun normal olandan almış.hiç bir ilave donanım takmadan 1 haftadır kullanıyor.aydınlatmasıda çok güzel:cat:
eğer gece sürüşü yapacaksan çok fazla işe yaramasını bekleme.Sadece görünürlüğünü arttırır.
xenonun en akıllıca uygulaması mercekle beraber kullanılmasıdır.Mercek ışığı odaklayarak belli bir yere toplar.
Oysa motosiklet farlarının çanakları standart ampüllerden aldığı ışığı yansıtmak amacıyla tasarlanmıştır.
arkadaşlar bnde bayramdan sonra alıyorum 8000 kelvin sadece uzunlar.kore malı arkdaştan alıcam o kullanmadı aküsü 5 amper 60 tl ye anlaştım fiyat nasıl
Yerden çok Gökyüzünü aydınlatmasını ve karşıdan gelen sürücülerin gözlerine tecavüz ettiğini atlamışsın sanırım.
arkadaşlar bnde bayramdan sonra alıyorum 8000 kelvin sadece uzunlar.kore malı arkdaştan alıcam o kullanmadı aküsü 5 amper 60 tl ye anlaştım fiyat nasıl
aydınlatmasıda gayet güzeldi kardeşim,ayar diye bişey var ayarlarsın.
1 xenonun farından karşıdaki araç sürücüsü tecavüze uğruyorsa ,otomobillerdeki 4 tanesi bize toplu sex yapıyorlar ozaman.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:27 AM ----------
bulabilirsen 5500 yada 6000 al:cat:
hatta bmw ler , mercedesler standart koyuyor .
arabayla önlü arkalı git.arkadaki arabanın farı aynadan yansıyıp gözü rahatsız etmez.birde motosikletle gece karanlığında önlü arkalı git.o zaman anlarsın hanyayı konyayı.
yahu zaten bir abimizin dediği gibi 1-0 yenik başlıyoruz maça.tek bir yerden deli gibi ışık geldiğini düşünsene.arabada çok fazla olmuyor bu dağıtabiliyor.hatta bmw ler , mercedesler standart koyuyor ..
yani geliyoruz dedemin lafına eşek s.....nin bile adabı var :queen::queen::queen::queen:
aydınlatmasıda gayet güzeldi kardeşim,ayar diye bişey var ayarlarsın.
1 xenonun farından karşıdaki araç sürücüsü tecavüze uğruyorsa ,otomobillerdeki 4 tanesi bize toplu sex yapıyorlar ozaman.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:27 AM ----------
bulabilirsen 5500 yada 6000 al:cat: