- Konu Yazar
Yaklaşık 2 ay önce bir motosiklet alacaktım. Cbr 125r veya ybr 125 esd arasinda bir seçim yapacağım için neredeyse çoğu kişi başlangıç olduğu için ybr 125 esd yi önerdi ve motosikleti 2. el aldım. 2014 model 4600 kmde temiz bir motosiklet. Fakat geçen gün çarşıdan eve geldigimde motoru vitese atınca biraz ileri yürüyüp stop ediyordu. Birkaç kez denedim motosiklet çalışıyor biraz ilerleyip stop ediyordu daha sonra debriyajinin teliyle uğraşırken zorla düzelttim. Ama 1 ay önce çalışan motosikletin ısıtıcı jiklesi artık ittirince kendiliğinden kapanıp ısıtıcı çalışmıyor. Sizce ybr 125 esd alarak hata mı etmişim açıkça motosikletten başta memnundum fakat art arda sorunlar çıkarması garip geldi.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Ayrıca yine araştırdığım kadarıyla ayni motosikletle bir depoda 450-500 km gidenler var. Fakat ben en fazla 340 km gördüm acaba benim motosikletimde mi bir sorun var çünkü cidden yamaha aldığıma alacağıma bin pişman oldum
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Ayrıca yine araştırdığım kadarıyla ayni motosikletle bir depoda 450-500 km gidenler var. Fakat ben en fazla 340 km gördüm acaba benim motosikletimde mi bir sorun var çünkü cidden yamaha aldığıma alacağıma bin pişman oldum
Son düzenleme: