Debriyajı ne yapacaksın Cup motora da alışmışsın, ben de senin tam tersini yapıp Cup alacağım![]()
ne bileyim uzun yola çıkınca kendimi bi tuhaf hissediyorum debriyajlı ve biraz daha büyük bir motor (cbr ybr) daha iyi olacak gibi geliyonedense debriyajlı daha çok hoşuma gidiyo.
nedenmi pahalı...biz almayalım diye.4000tl gerçekten bu fiyatsa harbiden çüşşş.4000 tl ye neler alınır beee bu motosikletlerdeki fiyat artışını anlamış değilim.ötv indirimimi yoksa bindirimimi yaptılar belli değil.örneğin ben askere gitmeden cbf150 fiyatı 3500tl civarlarındaydı askerden geldim 4000tl yi geçmiş bide ötv de indirimli fiyatı.gerisini siz düşünün artık:farao:
çok haklısın bende anlamadım bendede biraz sıfır takıntısı var ilk ben bineceğim o motora ikinci el alırsam sanki sorun çıkacak yolda bırakacak gibi geliyoale:
yaa bide ikinci el motor alırken en fazla kaç km de olması lazım maksimum:silent:
o durum herkeste var ama bi düşün herkes böyle düşünse sende satamazsın motoru o zaman senin motosikletinde yolda bırakır dimi...onun için iyice araştırmak lazım çok iyi motosikletler var piyasada hadi 3 ü 5 i dandikde hepside öyle değilya?sonuçta çoğu kişi keyfinden satmıyo.örneğin benim motosikletimde satılık ama büyütmek için satıyorum gel görki taş gibi...yani biraz ön yargılı davranmamak lazım.herkes "0"km motosiklet almak ister ama ekonomik şartlar elvermediğinden 2.el e mahkum oluyoruz
Yıla ve fiyata bağlı değerlendirmek lazım. Mümkün olan en düşük km'de olmalı. Şubatta 2003 model Cgl125'i 12.500km'de aldım.
peki sıfır ybr mi ikinci el cbr125 mi?
4000 pahalı geldiyse gidip bir çin malı al...satıcı kazansın tamirci kazansın ... ekonomi canlansın....
Evet.. Ybr hakkında fazla bilgim olmadığı için bilmeden cahilce bazı şeyler dile getirdim.. Ama hatamı anladım arkadaşlar... Hatanın neresinden dönülürse kardır..
4000 TL bu motorlar için pahalı değil.. Gerçekten millet dünya turuna bile çıkıyor ybr ile...
Ayrıca kalitesizliğin maliyeti çok fazladır aslında..
ben bile bnm tigrina ile hiç motoru istop etmeden 2 kişi 75 75 kg 300 km yol gidiyorsam bırakında ybr dünya turu yaptırsın.
Tigrina lar nasıl tavsiye edermisin.. mondial RS 151 satıp tigrina alsam nasıl olur..?