Ybr 125 city 4000tl neden bu kadar pahalı:(((

Selam arkadaşlar motorumu yenilemek istiyorum şu an bende kanuni tigrina 100 var temiz kullandım yagı bakımı zamanında yapıldı.Öncelikle onu satmam lazım kaça gider tahminen.Sıfır ybr city almayı düşünüyorum fakat çok pahalı ikinci elde güvenemiyorum sizce ne yapmalıyım ucuzlarmı... Şimdiden teşekkürler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çin yerine Zulu kabilesi üretirse ucuzlayabilir:queen:

neden güvenmiyorsun ? bir dünya ybr var piyasada ince ele sık dok 2000 tl ye al bitane ybr ..bukadar basit.

bu ilanı kesinlikle tavsiye ederim :cherry: 2009 mayısta aldım haziranda binmeye basladım kız gibi motor :cherry: annem sattıgımı duyarsa keser beni :queen: model yükseltmek istiyorum o nedenle 1.5 yıl daha garantisi var anahtarından kıtapcıgına kadar her seyi mevcut sadece pazardan pazara gezmek için binilmiştir ankara mt de bir çok fotomu görebilirsin için rahat binebilecegin nadir ybr lerden.kelebek kafa ybr sevmediğim için sıfır 2008 model aldım.Çinlilere bulaşma yeter bu motor dip gaz tık demeden gidiyor :cat:

Selam arkadaşlar motorumu yenilemek istiyorum şu an bende kanuni tigrina 100 var temiz kullandım yagı bakımı zamanında yapıldı.Öncelikle onu satmam lazım kaça gider tahminen.Sıfır ybr city almayı düşünüyorum fakat çok pahalı ikinci elde güvenemiyorum sizce ne yapmalıyım ucuzlarmı... Şimdiden teşekkürler.

Tigrina temizmi?:silent:

bana ucuz olan bir motor göster sana neden pahalı olduğunu anlatayım.

Neden pahalı olacak arkadaşım Arz-Talep dengesi.. Bu şekilsiz motorlar inan Türkiye'den başka bir yerde bu kadar gözde olmamıştır..Millet saldırdıkça fiyat ancak bizim ülkemizde bukadar artar...Başka bişeyden değil...YBR imiş..Neymişşşş....

Son düzenleme:
Neden pahalı olacak arkadaşım Arz-Talep dengesi.. Bu şekilsiz motorlar inan Türkiye'den başka bir yerde bu kadar gözde olmamıştır..Millet saldırdıkça fiyat ancak bizim ülkemizde bukadar artar...Başka bişeyden değil...YBR imiş..Neymişşşş....

:)

Keşke araştırmadan böyle atıp tutmasak?..

:)

Keşke araştırmadan böyle atıp tutmasak?..

Neyi araştıracağız arkadaş..
Doğru değil mi? Şekli çok mu güzel... Moda olmuş. Talep arttıkça fiyatta artıyor. Hem sen her konuda yorum yapabiliyosun. 1237 adet mesajı böyle herşeye itiraz ederek mi yaptın..
Yoksa Yamaha bayimisin..?

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ybr tipsiz bir motordur
ama yarı fiyatına alıp kar ettiğinizi düşündüğünüz bir çinliyi en az 5 kere eskitir
evet bence de fiyatı biraz pahalı
bu yüzden japon harici kaliteli motor üreticilerinin kendi modelleriyle piyasaya girmelerini şevkle beklemekteyiz :)

tigrina
ybr nin temiz bir 2. elini alman daha karlı senin için

szr

Neyi araştıracağız arkadaş..
Doğru değil mi? Şekli çok mu güzel... Moda olmuş. Talep arttıkça fiyatta artıyor. Hem sen her konuda yorum yapabiliyosun. 1237 adet mesajı böyle herşeye itiraz ederek mi yaptın..
Yoksa Yamaha bayimisin..?

Sen şekle göre mi motor alıyosun; al o zaman Arora'nın Bmw f650 cs modelini benzeyen motorunu şekil yapmış olursun ; hangi motor ucuz bana söylesene , kore markaları hatta çin markaları bile 3,500 fiyat çekiyolar; bu koşulda Yamaha nın 4000 istemesi suç mu ; hem isteyen Yamaha mı yoksa devletin vergi sisteminden kaynaklanan fiyat şişirilmesi mi ...

Arkadaşlar birbirinizi kırmayın :)

serdarmert'in söylediklerinde haklılık görüyorum. Keza aynı şeyler ileride almayı düşündüğüm CBF 150 için de geçerli. Çok mu tipli motor? Boyumuza posumuza daha uygun olduğu için ve alternatifi olmadığı için alacağız bakalım nasipse. Şu bizim Çinli motorların piyasaya dolduğuna bir yerde şükretmek lazım, yoksa bu her iki markaya da 5.000'lerin altında fiyata ulaşmak kesinlikle hayal olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar