yaza merhaba kahvaltı açık büfe

offffffffffff beeee çay beleşmi abii? beni yaz geliorum...

İnanamıyorum ya tebrikler artık Turgay Abi yi görünce kaçıcaz desene... :)

Tarih yok ondan sordum:queen:
Anlaşmamız bu şekildeydi aynı tarih aynı saatte ve aynı yerlede buluşucaktık:queen::queen::queen:

evet arkadaşlar biz test ettik muameleside iyi çay kahve çuko...poaca daha ne olsun .....:queen:

Fahiş fiyatlarla açık büfe yapanlara ders olsun bu. Emremin elinden yiyeceğim tostların tadı da bir başka olur. Yaz abi beni +1:)

evet arkadaşlar biz test ettik muameleside iyi çay kahve çuko...poaca daha ne olsun .....:queen:
test edildi onay verildi :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:07 PM ----------

Fahiş fiyatlarla açık büfe yapanlara ders olsun bu. Emremin elinden yiyeceğim tostların tadı da bir başka olur. Yaz abi beni +1:)

bak kardeşim seni yazarsak gelmiyorsun sen yazmadan cık gel herşey 10 lira diyorum hatta beyenirsen alıp kahvaltı arabasını evin önünede getirebilirsin yani:bounce::queen:

burda daga ucuz adam kendielleriyle hazırlıyor herşey 10 lira:queen:

inşallah hızlı koşmuyodur.. bende motor yok sizde yok.. eee koşarak kaçıcazz yada çikonun arkasına bineriz.. :mrgreen::mrgreen:

bin len senide taşırım ben nasıl olsa benim motor f1 yazmıyor:queen:

tarih 7 haziran mı:queen::queen::queen:

çiko tarih koymamışsın..

Her zaman olabilir anlamındamı ?

Tarih yok ondan sordum:queen:
Anlaşmamız bu şekildeydi aynı tarih aynı saatte ve aynı yerlede buluşucaktık:queen::queen::queen:

zaten onların karşısında yapıcaz kahvaltıyı emre arabayı oraya getirecek :queen:

Bu fotoğraf ne çağrıştırıyor anlamadım ama ossun ::sapka::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:07 PM ----------

bak kardeşim seni yazarsak gelmiyorsun sen yazmadan cık gel herşey 10 lira diyorum hatta beyenirsen alıp kahvaltı arabasını evin önünede getirebilirsin yani:bounce::queen:

Ya siz varya sonunda Turgay Abi ye öldürteceksiniz bizi Turgay Abi bak sana sesleniyorum bizim bu suçumuz günahımız yok :queen: :queen: :queen:

Emreyi de alabiliyosak sandeviç yapsın diye gelirim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar