Yatarak Motor Kullanmak

valla yatarak tv seyretmeye bayılırım ama bunu ilk defa gördüm allah akıl fikir versin ne diyeyim

adam motörlan birleşmiş artik bir bütün gibin davraniyor vidyoyu çeken herifin gülüşü manyak ya sirf ona güldüm:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şaşırmış bu yaw :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaw milletin karnesi kıyak yaptığı işlere bak çağırın şunu dövecem:queen::queen::queen:

Adam kendini aşmış. O trafikte onu yapmak YÜREK ister Tebrikler..:queen::queen:
Varsa bende yaparım diyen. Videoları bekliyoruz..

adanada yuz ustu yatıp yarıs bıle yapıorlar cift silindr mobıletle ve nerdeyse 180 km hızlara ulasıorlar tv yede cıkmıslardı zmaanında ve parasına yarıslar
bu paralar 3-4 mılyarlara kadar da cıkabılıor

bunu görmüştüm, adamın önüne bir şey çıksa nasıl direksiyon hakimiyetini kuracak :cyclopsan :mrgreen:

Yatsin yatsin salak herif , oyle kullanmaya devam ederse hastanede ayagi alcida yatmaya devam edecek zaten ii iste simdiden alistiriyor kendini.

böylelerini dövünce suçlu oluyyorsun... al işte babam böyle bi yaratığı görse hayretle şaşırmaktan çok çok afedersiniz küfürün en seçmeceelrinden bi buket hediye eder... hayır bu hareketlerle hem kendi canını hemde diğer araçları kullanan canları tehlikeye atıyorlar... eshefle kınıyorum...:farao::farao::farao:

beyler ben bu olayı kesınlıle yanlıs bulup yapılmamasını onerıyorum nokta konu kapanmıstır

Forumdan Uzaklaştırıldı
ilk video ilginçti türkiyeden olmaması şaşırttı..
ikinci video da ilginçti ama bi okadarda komikti herif birde arabayı solluyor..:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar