Yarışma motosikletci şarkısıyla

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başarılarının devamını dilerim...

Teşekkürler Cem sağol başarmaya çalışacağım kanımın son damlasına kadar olmazsada yola devam durmak yok:)

eline yüregine saglık kardeşim yanlız sahnede biraz hareket et desem kızarmısın oldugun yerde sayıyon sanki:)

ben aynı link girip çıkıp on dur tıklıyom işallah işe yarıyodur

Son düzenleme:
88. oy da benim.
radyoda yayınlayabilir miyim?
alternatifradyo.com

Son düzenleme:
88. oy da benim.
radyoda yayınlayabilir miyim?
alternatifradyo.com
Sevgili Ali mutlu olurum önemli olan motosikletcinin sesini duyurmak değilmi? öncelikle duyarlılığın ve girişimin için teşekkür ederim keşke tüm radyolarımız çalsa hatta benim ismimi vermeden sadece motosikletcinin sesi olarak çalsada sesimiz duyulsa sevgiler.

jr.

ben arkadasnara da tıknatcam kar kardır di mi..zaten dinnesinner otomatikman tıklarlar.

ben arkadasnara da tıknatcam kar kardır di mi..zaten dinnesinner otomatikman tıklarlar.
Tıklat tıklat :mrgreen:motosikletci kardeşlerim benim çok canlar kaybettik artık motosikletcinin sesi olmak istiyorum herkez duysun haykırışımızı bu yüzden mücadelemize el verin bakın yarışmada aşk şarkıları binlerce oy almış çoguda heryede okunan şarkılar bizim şarkılarımız bize özel ama hala birbirimize el vermiyoruz.
Biraz ince düşünsek sizlerin yaptığı gibi duyalı kardeşlerimiz çoğalsa uzak aa birinci olur radyolarda tv lerde ''FARKEDİN ATIK''RÜZGARIN ÇOCUKLARI''ÇIKTIM YOLLARA''ŞAMPİYON SİNAN''MOTOSİKLETCİ ABİ'' Şakılarımı bizler sizler için yaptım umarım birbirimizi anlarız umarım .

Ogün abim başarılar diliyorum .. şarkı bildiğimiz severek dinlediğimiz marşımız zaten ve bu vesile ile herkezin duyması için elimden geleni yapacağım.
Saygılar..

Ogün abim başarılar diliyorum .. şarkı bildiğimiz severek dinlediğimiz marşımız zaten ve bu vesile ile herkezin duyması için elimden geleni yapacağım.
Saygılar..
Gökanım valla beni devamlı destekleyen anlayan gerçek motosikletci duyarlılığı gösteren 3,5 kardeşimden birisin ne kadar teşekkür etsem az .

93 nolu oy benden usta hak ettiğin güzellikler seninle olsun yüregine saglık görüşmek dileyiğle:rendeer:

süper yaw :) :wiinkk:.... Bakalım 100 % e bu akşam ulaşabilecekmiyiz..

bir evden bir işten :mrgreen:
bir de arkadaşların işyerinde çay içerken, falan... gemi azıya aldım ben yav. :cherry:

ya hocam ağzına sağlık. resmen cem karacayı dinlemiş gibi oldum. süper bir ses. özellikle sözlere bayıldım. rüzgarın cocukları sıkıdır dostlukları. heyyyttt beeeee...
yaa oy nasıl kullanacağım. bulamıyorum.

dostum tebrikler.. emeğine sağlık.. yaptığın çok güzel bişey.. müzik ayrı güzel motosiklet için müzik yapman ayrı güzel..:rendeer:

jr.

abi başlıın sönük olmuş şöyle bişi yassaydın keske "bizler için yaptım bu şarkıyı..hadi oylaarınızı esirgemeyin kazanalım" deseydin dışarıdan başlığa girmeden de anlarlardı warsa imkanın bence böyle bişiy dene. sitede bi dolu adam war

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar