Yarışma motosikletci şarkısıyla

abi başlıın sönük olmuş şöyle bişi yassaydın keske "bizler için yaptım bu şarkıyı..hadi oylaarınızı esirgemeyin kazanalım" deseydin dışarıdan başlığa girmeden de anlarlardı warsa imkanın bence böyle bişiy dene. sitede bi dolu adam war
Haklısın galiba bakalım kısmet sağolun arkadaşlar bu şarkı hepimizin sevginiz destekleiniz için sonsuz teşekkürler eminim güzel yerlere varacağız ama sizlerin desteği şart sevgiler:cat:
gükhan'ım 907 olduk :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ogun
senin album isi ne oldu?
Bir de guzel bir slov sarkini dinlemistim senin;
Soyle motosikletcilere ozel bir liste yapsan.
Yani kayit edilmis olanlardan.
Kulaklarimizin pasi silinse acik;:wiinkk:
Hem arkadaslarda seni tanimis olurlar ucundan kiyisindan.:cat:

Sevgili coq Camiamız sağolsun beni tanır tv programlarımdan motosikletci konserlerimden, birde benim 2001 yılında solo albümüm var ama benim mücadelem motosikletcinin sesini duyurmak sende zaman zaman bununla ilgili mücadeleler veriyorsun özellikle arkadaşlarımızın beni tanımasından şarkılarımı tanımalarını ve anlamalarını dilerim güzel düşüncelerin için teşekkür ederim aşşağıda vereceğim link'te tv programlarımdan bölümler var sevgiler.
http://video.google.com/videoplay?docid=3934780820456923009&ei=aRqMSc7GI4rSjgKo8Im5Cw&q=ogün+bülent

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ogün abi yarışmada nasıl oy kullanılacağını üyelerimize bir kez daha anlatırsan sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar