yardim! (yamaha mint hakkinda)

bende yamaha mint varda faturasını kaybettim motorun şase numarasını nasıl öğrenebilirim.tekrar plaka çikarmak için ?

hocam adı üstünde şasi numarası motorun üzerinde yazmıyormu?...motoru ilk sizden duydum ama yazıyodur illaki:)

hocam adı üstünde şasi numarası motorun üzerinde yazmıyormu?...motoru ilk sizden duydum ama yazıyodur illaki:)

bir numara yaziyor ama nasil anlicam nerden kontrol edebilirim fatura filan kaybolmuş bizim motor köyde dürüyordu plakası filan yok şimdide nasil plaka çikaracam onu bilmiyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:21 ----------

birde bana bir arkadaş dediki benim motor ufak mobilet 60km gösterge var 50filan zor basıyor bu ufak motorlara gerekmiyormuş plaka diye doğrumu peki

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Plaka yok ruhsat yok muayene yok sigorta yok... bence hiç girme bu işe 500 Tl altı kurtarabilirsen ne ala.

peki bu doğrumu birde bana bir arkadaş dediki benim motor ufak mobilet 60km gösterge var 50filan zor basıyor bu ufak motorlara gerekmiyormuş plaka diye doğrumu peki

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peki bu doğrumu birde bana bir arkadaş dediki benim motor ufak mobilet 60km gösterge var 50filan zor basıyor bu ufak motorlara gerekmiyormuş plaka diye doğrumu peki

Her motorlu taşıtın plakası olur, 15cc kaykay-scooter bile olsa plaka şart.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar