Yardım edermisiniz kaza yaptım !!!!!

senin dediğinde doğruşehir içi hızlı kullanıyorum ama derdim başka http://www.kanuni.com.tr/motosiklet/78/puma-150 bunun gibi kafa alsam olurmu

Hayda Yas Kaccc Ne diyorsun arkadasım bizdemi sorun var sendemi bunu bi bulsak gerisi kolayy

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

Haaa beyler anladımm kaza yaptım 9 canımda bitti niye ölmedim diyor :) Hadi yardım edelim bida kaza yapsana 10.cuda olur belki ALLAH büyük :)

arkadasım istediğin,beğendiğin her far bi ustalık ayarıyla yapılabilir motoruna. Başlık ve konu yanlış atılmış. Yani birbiriyle pek alakası yok. Motorunun etrafını kafes gibi komle koruma demiriyle çevirmeni, full koruma kullanmanı öneririm. Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar üçüncüde= ::stretche

9 Adamda H.yar mıydı :) Sen Nesin Muz Falanmı ?? Evlat bırak o kafayı

Hıyar ve muz? İkisini bagdastiramadim bak şimdi.. :D

arkadasım istediğin,beğendiğin her far bi ustalık ayarıyla yapılabilir motoruna. Başlık ve konu yanlış atılmış. Yani birbiriyle pek alakası yok. Motorunun etrafını kafes gibi komle koruma demiriyle çevirmeni, full koruma kullanmanı öneririm. Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar üçüncüde= ::stretche

Abi adam 9 kere sıçramış.. 3 ü ve katlarını aşmış bile.. :)

4 tekere geçmeyi düşündün mü hiç? Gerçi ona da geçme..

Yarın öbür gün araba forumlarında başlık acarsın. "dokuzuncuya motosiklete çarptım. Bu tampon uyar mı?" diye.

Behlülün suçu ne? Hadi gidelim çamlıcaya. 130-30 lastik nerden bulabilirim? 10-40 en iyi yağ hangisi? Motoruma xenon taktırsam olur mu? Babannem 87 yaşına girecek ne hediye alsam? Akşam çiçekleri sulamadım kurumuş mudur? Kuru fasulyenin yanında soğan severim kokuyu alması için hangi marka ciklet kullanmalıyım? Aynı dilde konuşunca anlar belki diye düşündüm :pr: :pr: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar