Yardım edermisiniz kaza yaptım !!!!!

motorsikletim kanuni bs 100 clk
imgres

bu gün 50 ile gezinirken keskin bir virajda bir arabaya düm düz çarptım duvara carpar gibi
tabi ön far kırıldı hazır kırılmışken bari değiştireyim dedim ama sizede bir sorayım dedim kubanın ön farına özeniyordum ondan almaya karar verdim
imgres
bu motorsikletin gibi ön far almayı düşünüyorum taksam olurmu öne olmazmı ? alırsam nasıl takabilirim..?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------

http://www.camgoz.com.tr/asp/show_stock.asp?product=KUBA31 bu ön far gibi alıp takmak istiyorum olurmu acaba?

Hay Allahım yaa,bu nasıl bir başlık,kaza yaptım yardım edin diyorsun,girip okuyoruz farımı değiştireceğim ne tavsiye ediyorsunuz diyorsun.Bu sorunun cevabını motosikletinin modelinin başlığı altında bulursun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olur olur
bol bile gelir.

Kafan fln kırılmadıgına dua etmiyorsunda offf offf arkadasım saka mısın ?

harbi behlül kafası var arkadaşımızda :santa: behlül gençliğine yazık. 9 kazadan hiç tecrübe kazanmadınmı? :sunny:

konu başlığı yanlış olmuş bence bu konuyu sildirip düzgün bir konu aç bu şekilde pek yardım alabileceğini sanmıyorum. kaza içinde geçmiş olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar