kanka alakası yok ama ben böyleyim, ara sıra gereksiz bilgiler veririm, argon kaynak makinesi al kenarda dursun, sadece forumdakilere iş yapsan iyi para... kimisi zevk için yapıyor bu işi..
2 bin benden çalışır bak, benim suzukinin şasi kaynak ihtiyacı var, şu an pek sorun çıkarmıyor ama güven vermiyor şu anki hali.
al kenara sadece bunlara yaparsınlık bir makina değil ustam o makina yı alıyosun argon gazı alıyosun belli aralıklarla koskoca tüp
üsütne argon kaynak yapması kolay birşey değil normal kaynaktan daha zor bir şey
normal bir iş yerine alırken bile normal kaynakla argon kaynak yapan arasında 2x fark var zaten yapılan kaynak ta bileğinin hakkını verdiği apaçık ortada oluyor eğer düzgün bir usta argon kaynak atarsa flap la temizlemeye bile gerek kalmaz ama gaz altı kaynağı mesela temizlemezsen çapak çapak kalır
Tabikide parasını verip ben öğrenicem diyebilirsiniz size kalmış bir şey , benim babam biliyo kaynak yapmasını ben bile daha adam akıllı argonla kaynak yapamıyorum birde malzemenin et kalınlığına görede değişkenlik gösteriyor 1.5 mm saçta kaynak rahat yapabilsemde 0.8-0.7 mm saçta delik açılıyor