bende de oldu rodajdayken motordan yağ attı.park ediyordum sabahları altına bakıyordum tahliye borusundan bir süre yağ attı.bende tırstım direk servise gittim normal olur dediler ama bi süre boyunca olucak bu devam ederse gel dediler.nitekim öyle oldu atıyorum 200 km de başladı 400 500 gibi bitti.depo kapağı da zaten bildiğin anahtar sistemi.toz toprak su vs girmiş orayı kurutumuş tıkamış olabilir.zincir yağı veya wd40 az bir şey sıksan düzelicektir.benim ayaklık açılmıyordu bir ara.açtığımı sanıyordum tam ortada kalıyordu zor geçiyordu allahtan fark ettim yoksa ayaklığı açtım diye motoru devirebilirdim.düzelir diye de bir süre bu şekilde kullandım baktım olmuyor wd40 sıktım yağ pis tıkamış kaymıyordu şu an şakk diye açılıp kapanıyor.depoyu anahtar ile aç anahtar ilede ters şekilde kapat.yani anahtarı çevirdin açtın kapatırkende bu işlemi uygula.pulsarda ben sadece açıyordum kapatırken ittiriyordum.kapağı zorlayan bir şeymiş haberin olsun arkadaşım aynı şekilde kawasaki z250sl in depo kapatğını yamultmuş haberi olmadan.en son açık geziyordu hiç kapanmıyordu pompacılara sövüyordu.serviste adam anlatmıştı bu durumu ama düzeltildi.
İşin garip kısmı motosiklet şu an 4000 km de ara ara durduğu zaman (genellikle Güneş altında) 1-2 damla tahliye borusunda yağ mı benzin mi hala çözemedim sızıntı olmuş oluyor.
Senin motorda sızma durmuş 400-500 km de ama ben huy ettim o tahliye borusunun ucunu elliyorum her bindiğim zaman bazen kuru bazen nemli 1-2 damla akmış oluyor. Ben servise gösterdiğimde benzini atar dediler kime sorsam benzin diyor kime sorsam yağ diyor anlamadım gitti.Ama herkesin ortak kanısı bir sıkıntı olmaz normal demeleri ama yine de bazen takıntılı birisi olduğum için canım sıkılmıyor değil.
Kokusu benzin gibi ama kıvamı yağımsı