Yzf r3 bana daha gucsuz geldi sanki yani diger videolarindan motor 186 ya tirt diye cikarken bu videoda kac dakkayada 184 e anca cikabildi bana cbr250 den bir tik hizli geldi ilginc.
Ayric ben motorun rodajina pek inanmiyorum sahsi olarak fikrim, motor rodajda neyse 10.000 de de aynisi olacaktir kanimca. Degistigini iddia etmek bence diyorum psikolojik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
Ayrica arkadaslar yanlis anlasilmasin, daha bugun yeni kasa cbr mi sattim r25 baktim bir kac bayide ama video incelemelerine baktimda cidden gulesim geldi

tamam guzel torklu motor ama neden bu kadar abartilmis anlamadim, vites araliklari cbr den 3-5 km fazla gibi duruyor 130 140 lara cbr de 5. Viteste cikiyor ama arkadaslar incelemede sanki inanilmaz ilk kez bir motor boyle hiza cikiyormus gibi anlatmasi garip

biraz daha hizli cikiyor diye tahmin ediyorum gerci ninja 300 kullandim bayagi tahmin ediyorum hemen hemen ayni hazzi veriyor da ben gecen xj6 surdum bi 20 km valla bakmazsiniz r25 e felan