cbr 250 kullanmasak r25 ile aynı olduguna inanıcaz. yukardaki arkadas sacmalmıs. cbr 250 düz yolda 130 dan sonra ibre çok yavaş hareket ediyor. r25 ise adeta gelmiş geçmiş en iyi 250lik.
bu videolardan sonra 2. el r25 almak ne kadar sağlıklı diye soruyorum size.
R25 Anadolu daki küçük bayilerde var, biraz araştırmayla bulabilirsiniz.
Nasıl yapıcaz ordaki motorları. Kargo taşıma parası vs. Var mı şehirdışından motor alan
Urfa bayisi heryere gönderiyor. Bütün Türkiye urfa yamahadan motor alıyor.RahaT olun.
bu şekilde başka şehirden alınca plaka çıkarma işini nasıl hallediyoruz?
Nasıl yapıcaz ordaki motorları. Kargo taşıma parası vs. Var mı şehirdışından motor alan
bu şekilde başka şehirden alınca plaka çıkarma işini nasıl hallediyoruz?
burda yamaha bayii yok, o yüzden ben mecburen başka şehir
den alacam. iki ihtimal var ya motoru kargoyla getirtmek ki silifke bayii 250 lira karşılığında gönderebileceğini söylemişti bana (150km falan), ya da benim konya bayiinden yapacağım gibi faturayı getirip plakayı çıkartıp bayiye gidip motora binip gelmek :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
başka şehre git gel yapmayalım derseniz, bayiye güvenirseniz eğer tabi, parayı gönderirsiniz faturayı postayla/kargoyla gönderirler sizde plakayı alır gidersiniz.
Herkese merhabaForumda yeniyim fakat konuyu başından beri takip ediyorum. Alan herkese hayırlı olsun tekeriniz düz bassın. Ben bu yaz R25 almayı düşünüyorum lakin daha önce vitesli motor tecrübem olmadı. Birnevi başlangıç motoru olacak. Daha önce vespa kullandım ve arada sırada scooter e biniyorum. Yazın yıllardır motor kullanan bir abimden eğitim alacağım. Siz abilerimin ve dostlarımın fikirlerini de almak istiyorum
başlangıç için uygun mudur?
Öneriniz için teşekkürler fakat hangi motoru alırsam alayım alışana kadar asla sınırlarına kadar zorlamam motoru ki kimsenin gazına gelecek insanda değilimMotorla birlikte kendi rodajımı da yapacağım
![]()
R25 ile başlayan çok insan var. Sınırlarınızı bilirseniz sıkıntı çıkarmaz.
Alanya etkin ticarette de r25 var sana Alanya da yakın