tarafsızca sizlerle incelememi paylaşmak istiyorum;arkadaşım 23 martta siyah bi r25 almış,beni çağırdı kendisi galerici,galeriye gittim bi de ne göreyim simsiyah pırıl pırıl r25,dedi çık bi gez bak bakalım nasıl;atladım üstüne kontağı açtım hayvanı ateşleyip yola çıktım,hali hazırda kullandığım motor pulsardır,malum tek silindir,öncelikle süspansiyonlar bi harika,pulsardan sonra mercedes gibi geldi bana,yön vermek daha kolay pulsara göre,iki silindir alet ve güç lineer geliyor,apaci ruhlu gencelere göre değil,yani ilk 7000 devire kadar gerçekten ben pulsarı aradım,birden gelen bi güç yok yani yeni başlayan arkadaşlar bu makinayı kafalarına geçiremez,ilk başta 7000 devire kadar benim için bi hayal kırıklığı oldu,sonra tanıtımını hatırlayıp aklıma birden bu makinanın 14000 devir çevirebildiği geldi,düzgün bi asfalt bulunca yüklendim hayvana,ikinci viteste 90 gördüm dedim hee bu buymuş,benim kullandığım r25in debriyajı çok yukarıda kavrıyordu,ayar somununa baktım o da bi hayli açıktı,yani daha altta kavrar mı bilmem ama olur heralde tadından yenmez,ilk 7000 devire kadar gerçekten hem devirlenmesi hemde gidişi,çekişi benim için hayal kırıklığı,belkide tek silindire alıştığım içindir,6 vitesli olduğunu düşünürsek 180-190 km gibi hızları görmesi olağan çünkü ikinci viteste 90 gördüm,sıra geldi fren incelmeme,frenler bana göre değil,frenlere asıldığımda yavaşça tekerleri kilitlemeden yavaşlıyor ve duruyor,gerçekten buda benim için hayal kırıklığı oldu,ben daha sert bi fren sistemi bekliyordum açıkçası,özellikle ön freni kodummu alnımda damarlarımda akan kanın hissedilebilmesi gibi,ancak ben beğenmedim diye frenler kötü demek değil sadece bana göre deil,benim için hiç bi zaman ön freni kullanırken teker kilitlenir kayarım düşerim korkusu olmadı herhangi bi motosiklette o yüzden daha sert bi fren bekliyordum belkide ben,belkide bu ilerleyen zamanlarda farklı firmaların geliştireceği fren balatalarıyla düzelebilir,bence en güzel özelliklerinden biri r25 in çok dengeli olması,kullanırken hiç ama hiç tedirginlik yaşamadım,bi ara aynalarla uğraştım baya bi ama ne yaptıysam kendime göre ayarlayamadım,birde alışkın değilim ön grenajda aynaya;yani arkadan geleni gideni göremedim,yaklaşık 5 kilometrelik denemeden sonra geri dönüp motosikleti arkadaşa tesslim edip hayırlı olsun dedikten sonra başladım malzeme kalitesini incelemeye;grenajlar yumuşak plastik kolay kolay ufak tefek darbelerden dolayı kırılıp çatlamaz,gösterge muhteşem,ne ararsan var,vites,hararet aklına ne geliyosa dolu bi gösterge tablosu,manetlerin malzemesi çok iyi,ve manet yaylanması bi harika,farlar on numara gerçi gece kullanmadım ama görsellik olarak süper,malzemelerin birleştirilmesi,işçilik çok çok iyi ben incelemem esnasında plastiklerde herhangi bi kayma yada açıklık görmedim,boya gerçekten çok güzel,tek beğenmediğim arka yolcu selesinin sallanması,kilit sistemi yeterli olmamış arka sele için yerine avadanlığı inceleyip yerine koyup seleyi taktıktan sonra selenin titremesi sabit bi şekilde kalmaması hoşuma gitmedi,birde irc lastikler ben kullanım esnasında pek lastik performansını anlayamadım ama bu makinaya irc yakışmamış,gidondaki fren hidrolik göstergesi gayet görülebilir şekilde net,pulsarla arasında malzeme kalitesi olarak baya bi fark var,açıkçası 250cc piyasasında paraya kıyılıp alınacak tek makina bence ama keşke alt devirler daha agresif ve canlı olsaydı frenler de daha sert olsaydı,pulsarı verip r25 almak için 10 dakika düşünmezdim,benim fikirlerim böyle,umarım düşünen alacak olan arkadaşlara yardımcı olabilirim,sağlıcakla kalın