Kardeşim bi konuda uyarmam gerek. İlk motorun olacağını yazmışsın. Benim sana nacizane tavsiyem r25 alma!
Bana da kızma çünkü hiçbirşey senin canından önemli değil. Bizim motorlar acemiliği cezalandırabilir.
Ben ilk bakımı yaptırdıktan sonra gazı açmaya başladım ve kesinlikle 7000 den sonra hırçınlaşıyor ve seni de gaza getiriyor ve basasın geliyor. Bu benim 7. Motorum. Şimdiye kadar hep küçük cc motosiklet kullandım. Yaşta var tabi bende

şimdi o delikanlı kanı kaynayan biri değilim. Bu paraya dünya kadar 4 silindir 600 cc ve üstü motosiklet var ama ben almadım ve tek nedeni aşırı güçte kendimi tutamayıp gazlamaktan korkuyorum. Çoluk var çocuk var evde bekliyolar ben sağ salim döneyim diye... Anlamışsınızdır ne demek istediğimi.
Al bi cbf150 şehir içi olarak 15-20 bin km bi tecrübe yap. Eğitimlere katıl. Sonra istediğin bi motosikleti al derim. Motosiklet malesef ki hata kaldırmıyor.
Bu arada sanane birader diyebilirsin. Öyle dersen de hayat senin para senin istediğin motoru ilk motorun olarak al. Ama hayatta ve sağlam kal

)