Yamaha Yamaha YZF-R25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Mavi olan benim yawru. Ben mishelin aldım. Rossolar daha iyiymiş ama piste daha uygunmuş dediler.
Kontağı aç ekranda ODO yazana kadar Sel düğmesine bas

motorun üstünde gelen lastikte bi değişiklik yok demi. yine irc lerle geliyor. batubudak arkadaş yeni gelen mavilerin lastikleri değişmiş heralde falan yazmış. :silent:

arkadaşlar motoruna aksesuar alan taktıran varmı? varsa foto ve fiyat paylaşabilirse çok yadımcı olur hepimize.
mesela bana acil depo üstü çanta lazım.

Motosiklet Kuyruk Çantası almayı düşünüyorum.
http://tr.aliexpress.com/item/14-new-model-UGLYBROS-motorcycle-tail-bag-bag-race-high-strength-plastic-bag-hump-back-seat/32302244950.html

HTB1AuQuGFXXXXXWXVXXq6xXFXXXj.jpg

-
imgres

Race blue bu çantanın hacmi kaç lt? Ne sığar buna
Egsoz gediştirmeyi düşünmüyorum şahsen. Ama motor koruma zımbırtıları, çanta ya da ön cam yükseltici bişeyler, orta sehpa düşünüyorum.

13.500 iken yetişemedim mutlaka r25 alıcaktım fakat 14.500 olunca + bide lastik masrafı(bana göre türkiye yollarında o lastikerle olmaz) + plaka ruhsat fekan 15.5 16 ya yaklaşan fiyat oluyor.

Bu yüzden biraz ninja SL ile duke 200'e kaydım heralde ninja alıcaz.. alt devirde hızlanması cok iyi test ettım ikisinden birini alıcam bakalım. ama r25 cok kalıplı baba AĞIR ABİ derler ya 250 cc sınıfında o misal

+ Vites göstergesi hareret felan olması diger 250cclere göre avantaj. tek fiyat kötü.

yalnız ninja oyuncak flan demişisinizde alakası yok. resimlerdenmı görüp öyle dediniz bilmiyorum. yakından daha iyi. sadece cok uzun boyluluar için tavsiye edilmez 1.80 üzeri gibi. gönlümde r25 vardı ama fiyattan dolayı tercih etmicem :( size güzel kazasız belasız sürüşler.

yeni alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler :)

13.500 iken yetişemedim mutlaka r25 alıcaktım fakat 14.500 olunca + bide lastik masrafı(bana göre türkiye yollarında o lastikerle olmaz) + plaka ruhsat fekan 15.5 16 ya yaklaşan fiyat oluyor.

Bu yüzden biraz ninja SL ile duke 200'e kaydım heralde ninja alıcaz.. alt devirde hızlanması cok iyi test ettım ikisinden birini alıcam bakalım. ama r25 cok kalıplı baba AĞIR ABİ derler ya 250 cc sınıfında o misal

+ Vites göstergesi hareret felan olması diger 250cclere göre avantaj. tek fiyat kötü.

yalnız ninja oyuncak flan demişisinizde alakası yok. resimlerdenmı görüp öyle dediniz bilmiyorum. yakından daha iyi. sadece cok uzun boyluluar için tavsiye edilmez 1.80 üzeri gibi. gönlümde r25 vardı ama fiyattan dolayı tercih etmicem :( size güzel kazasız belasız sürüşler.

hocam motora oyuncak gibi derken ben sadece resimde gördüm ve kendi düşüncemi söyledim kesinlikle yanlış anlaşılmasın motoru kötüleme gibi bi amacım yok zevkler tartışılmaz oda sağlam makinedir nede olsa kawasaki sonuçda

Arkadaşlar, Ankaralı R25 Sahipleri burdalarmı iletişime geçelim, buluşalım, bişeyler yapalım...

Arkadaşlar, Ankaralı R25 Sahipleri burdalarmı iletişime geçelim, buluşalım, bişeyler yapalım...

hocam bi kaç arkadaş vardı ama pek aktif değiller hayırlı olsun tekerine taş değmesin bende en yakın zamanda almayı planlıyorum nasip olursa ozaman bişeyler yaparız hep birlikte ankarada bi r25 grubu oluştu nerdeyse baya bi makine sahibi var

motor koruma zımbırtıları, çanta ya da ön cam yükseltici bişeyler, orta sehpa düşünüyorum.

Ucuz yollu bana da çanta,koruma takozu ve orta sehpa lazım. Araştıralım belki bulabiliriz, sahibinde ne baktım 2 koruma takozu 150 tl (ucu plastik 2 civata gibi bir şey) yuhh dedim. orta sehpada 200 tl. demirciye yaptırsan 50 tl tutar ancak. Çok açık gözlü insan var.

Arkadaşlar motor ile yaptığım küçük bir gezinti videosu koyuyorum. İlk motorum olmasından dolayı diğer motorlar ile bir karşılaştırma yapamayacağım ama hem gaz tepkisi olsun, hem vites geçişleri beni yeterince memnun etti. Motora yeni başladığım için şuan çok fazla sürat yapmıyorum (malum fren deneyimim düşük) rodaj tamamlandıktan sonra ve kendime olan güvenim gelince yeni videolar koymaya çalışırım. Yeni alan herkese hayırlısı olsun TEKERLERİNİZ DÜZ BASSIN.
https://youtu.be/hOGPv66a-QA

Arkadaşlar motor ile yaptığım küçük bir gezinti videosu koyuyorum.
Güzel bir gezinti videosu olmuş, bir zamanlar o yollarda bende geziyordum. ilerleyen günlerde daha iyilerini göreceğimize eminim :) bu arada kullandığınız kamera ne marka acaba?

Son düzenleme:
Bende r25 alacağım ama hiç yakından bakmadım. Lastik boyutları CBR 250 ile aynı mı? yoksa dahamı küçük. Resimlerde oldukça küçük görünüyor ama yakından nasıldır bilmiyorum. Şahane bir motor. Z300 yada r25 arasında gitip geliyorum :)

Arkadaşlar motor ile yaptığım küçük bir gezinti videosu koyuyorum. İlk motorum olmasından dolayı diğer motorlar ile bir karşılaştırma yapamayacağım ama hem gaz tepkisi olsun, hem vites geçişleri beni yeterince memnun etti. Motora yeni başladığım için şuan çok fazla sürat yapmıyorum (malum fren deneyimim düşük) rodaj tamamlandıktan sonra ve kendime olan güvenim gelince yeni videolar koymaya çalışırım. Yeni alan herkese hayırlısı olsun TEKERLERİNİZ DÜZ BASSIN.
https://youtu.be/hOGPv66a-QA

keşke hasta olmasaydımda çıkarabilseydim bende mavişimi.kazasız belasız sürüşler.nasıl imrendiğimi anlatamam izmirde yaşamak varmış

Güzel bir gezinti videosu olmuş, bir zamanlar o yollarda bende geziyordum. ilerleyen günlerde daha iyilerini göreceğimize eminim :) bu arada kullandığınız kamera ne marka acaba?

kullandığım kamera Sony Hdr-AZ1 ' dir. Çekimi Full HD (1920*1080) yapmıştım ama malum youtube a kolay yüklemek için çözünürlüğü düşürdüm. (1280*720)

Race blue bu çantanın hacmi kaç lt? Ne sığar buna
Egsoz gediştirmeyi düşünmüyorum şahsen. Ama motor koruma zımbırtıları, çanta ya da ön cam yükseltici bişeyler, orta sehpa düşünüyorum.

UGLYBROS B 257 Modeli
Plastik / Karbon Fiber 1,2 kg ağırlığında
33x35x20 cm ebatlarında imiş.
_
HTB1iZRUHXXXXXc1aXXXq6xXFXXXS.jpg

_

Orta sehpası henüz aksesuar olarak satılmıyormuş. Gelince bayii haber verecek.
Koruma takozunu da Aydın Kardeşler yapmış. İncelemek lazım dedi bayii.
_
Arka sehpa alınabilir, ona da tek başına çıkartılmıyor.
_
Disk Kilidi bakıyorum bu aralar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar