Bursa R25 sahibi arkadaşlar;
Hafta sonu bi etkinlik planlayan varmı?
Hafta sonu bi etkinlik planlayan varmı?
Zevkler ve renkler tartışılmaz Eyvallah. Motorun orjinal eksozu ile sesi gayet güzel. 1300 Tl acropovic eksoz. Hem çevreni rahatsız edeceksin hem motoruna zarar vereceksin hem de 1300 lira para vereceksin. Benim mantığım pek kabul etmiyor.
Zevkler ve renkler tartışılmaz Eyvallah. Motorun orjinal eksozu ile sesi gayet güzel. 1300 Tl acropovic eksoz. Hem çevreni rahatsız edeceksin hem motoruna zarar vereceksin hem de 1300 lira para vereceksin. Benim mantığım pek kabul etmiyor.
Eyvallah yunus kardeş ama sen önce bi karşındaki kişiye saygı göstermesini bil ki kendi imzanda bahsettiklerinden olma.akrapoviç egzosun dozu tam yerinde çevreyi rahatsız etmez. Sanayide yapılmıyor o egzoslar. özel işlemler altında yapılıyor. Ve motora zararı olmaz faydası olur. Motorun beygiri ve torku artar o egzos sayesinde. Bilmiyorsan sallama zarar verir filan diye yanlış bilgilendirme, altın elbiseli adamın 11.bölümünü izle ozaman anlarsın akrapoviçin faydasını ve özelliklerini..
Eyvallah yunus kardeş ama sen önce bi karşındaki kişiye saygı göstermesini bil ki kendi imzanda bahsettiklerinden olma.
arkadaşım biliyorsan öz konuş alim desinler, bilmiyorsan sus arif desinler.. Bilmeden atıp tutma haddinide aşma.. Sana bişey diyen olmadı bilmiyorsan yanlış bilgilendirme dedik yalanmı. Daha akrapoviç i araştırmamışsın motora zarar verir diye ahkam kesiyorsun burda
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------
ayrıca sadece ben değil herkez senin söylediğin lafın yanlış olduğunda hem fikir
Kendimi tutamayip araya giriyorum: Kardesim soylenenler dogru, akrapovic cok iyidir hostur ama bak adam ne demis "karsindaki kisiye saygi gostermesini bil". Uslubun yanlis. Hakliyken haksizsin su an hic cevap verme![]()
Evet bugün yarım saatlik iki tur sürüşümüzü de yaptık. Baktım sabah hava güneşli 9 gibi etraf sakinken çıktım. Böylelikle ikinci sürüşüm oldu, çok şükür bir sıkıntı yok. Kalkışlarda stop etmem de azaldı. yavaş yavaş gevşiyorum. Araç yoğunluğu olursa hemen yönümü değiştiriyorum ve başka bir yola sapıyorum. 15-20 km le kuru zeminde dönerken ön lastik bir ara kaydı ilginç bir şekilde belki birşeyin üzerine denk geldim ama ayağımı yere koyacak kadar değildi anlık bir olay. Dikkatli olmak gerekiyor irc lerle
Arka fren pek yavaşlatmıyor sanki sert geldi ve hemen kitliyor. Yeni diye olabilir belki bilmiyorum tecrübeli olanlar iyi bilir.